”Kuka saa ja kenelle annetaan?” Kokoomusnuorten sosiaalipoliittinen pamfletti julkaistu!

Uutinen

Kokoomusnuoret on tänään julkaissut valtakunnallisten syyspäiviensä yhteydessä sosiaalipoliittisia teemoja käsittelevän pamfletin ”Kuka saa ja kenelle annetaan? Kokoomuslaisia ajatuksia sosiaaliturvasta ja -palveluista”. Pamfletti käsittelee sosiaalipoliittisia aiheita laajasti aina perustulomallista päihdehuoltoon ja perhevapaisiin asti.

Pamfletin keskeisin avaus on vastikkeellisen perustulomallin esitteleminen, joka Kokoomusnuorten puheenjohtajan Daniel Sazonovin mukaan selkeyttäisi sekavaa ja vanhanaikaista sosiaaliturvajärjestelmää. Sazonovin mukaan Suomeen tulisi luoda perustulomalli, jossa yhdistyvät negatiivisen tuloveron varaan rakentuva perustulo, alueelliset erot huomioiva elinkustannuslisä sekä vastikkeellisuuden vaatimus.

Tutustu pamflettiin alla olevan linkin kautta:
KNL_pamfletti

Lisätietoja:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444

Ota kantaa