Märt Vesinurm ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Uutinen

Päivitys: Vesinurm vetäytyi vaalista 1.10. eikä ole enää ehdolla puheenjohtajaksi.

Märt Vesinurm, 20, asettuu ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi vuosille 2018-2019. Vantaalainen Vesinurm opiskelee Informaatioverkostojen Diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistossa. Vantaan kuntapolitiikassa Märt on vapaa-ajan lautakunnan jäsen ja istuu Vantaan Kokoomuksen hallituksessa.

Kokoomusnuorissa Vesinurm toimii Itä-Vantaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana, Vantaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana sekä Uudenmaan Kokoomusnuorten hallituksessa. Järjestön ruohonjuuritaso on tuttua ja tulevan kauden puheenjohtajan tärkeimmäksi tehtäväksi hän nimittääkin järjestökulttuurin aktiivisen kehittämisen avoimempaan ja demokraattisempaan suuntaan.

”Nettisivujemme etusivulla lukee: Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin. Minäkin olen siitä varma ja seison vankasti sen takana, että jokaisella tulee olla mahdollisuus sanoa mielipiteensä ääneen. On aika kehittää Kokoomusnuoret aidosti jäsenistönsä näköiseksi.” Vesinurm sivaltaa.

Märt painottaa liittoa, jossa työryhmät eivät ole olemassa vain tullakseen unohdetuksi ja puheenjohtaja on aidosti lähestyttävissä jokaisen uudenkin jäsenen toimesta.

Kokoomusnuorten puheenjohtaja valitaan Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokouksessa Helsingissä 24.-26.11.

Lisätiedot:
Märt Vesinurm
puh. 0451310276

Ota kantaa