Suoraa puhetta ulkopolitiikasta – tervetuloa seminaariin!

Uutinen

Millainen rooli Suomen ja EU:n tulisi ottaa jatkuvasti muuttuvassa globaalissa toimintaympäristössä? Mitkä ovat suurimpia ulkopoliittisia uhkia ja miten niitä voidaan ehkäistä ennalta?

Muun muassa tällaisiin kysymyksiin pureudumme lauantaina 14. lokakuuta, kun eturivin ulkopoliittiset osaajat avaavat näkemyksiään ulkopolitiikan ajankohtaisesta tilanteesta. Puhumaan ovat tulossa mm. Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola ja The Ulkopolitist -julkaisun toimituspäällikkö Matti Pesu. Puhujakaarti täydentyy lähiaikoina.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta tarjoilujen mitoittamiseksi osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen Lyytin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Suoraa_puhetta_ulkopolitiikasta_3271

Lämpimästi tervetuloa!

Ota kantaa