Avoin työpaikka: Tule koulutussuunnittelijaksi Kokoomusnuoriin!

Uutinen

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee koulutussuunnitelijaa vastaamaan valtakunnallisen koulutus- ja järjestötoiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä. Koulutussuunnittelijan työtehtäviin kuuluu mm. Kokoomusnuorten Eurooppa-akatemian, Politiikan Approbaturin, kansainvälisten opintomatkojen ja järjestötoimintaan liittyvien koulutusten suunnittelu ja käytännön järjestelyt. Lisäksi koulutussuunnittelija osallistuu piiri- ja paikallistoiminnan kehittämiseen ja järjestön sisäisen viestinnän tekemiseen.

Etsimämme henkilö:
-On innostunut järjestötoiminnasta ja politiikasta ja on arvomaailmaltaan kokoomuslainen
-Hallitsee tapahtumajärjestämisen eri osa-alueet
-Käyttää sosiaalisen median eri kanavia tottuneesti
-On motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä, joka kykenee vastaamaan erilaisista projekteista itsenäisesti
-On joustava ja pystyy tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamaan
-Haluaa kehittää Kokoomusnuorten toimintaa ja hänellä on paljon ideoita sen parantamiseksi

Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulututkinto tai hyvin edenneet opinnot soveltuvalta koulutusalalta. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Muusta kielitaidosta on etua.
Koulutussuunnittelijan työaika on 37,5 h/viikko. Palkka on 2000 e/kk + puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu. Työsuhde alkaa 8.1.2018 ja on määräaikainen kesäkuun 2019 loppuun saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi huippumukavassa työyhteisössä.
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n viimeistään 25.10. osoitteeseen emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään lähtökohtaisesti ma 30.10. aamupäivän aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Emma-Stina Vehmanen, puh. 040-8471992.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme. 

Ota kantaa