Kokoomusnuoret

Ajatuspaja Linja hakee uutta toiminnanjohtajaa

Uutinen

Ajatuspaja Linja on Kokoomuksen Nuorten Liiton kyljessä toimiva itsenäinen ajatuspaja, jonka tehtävä on koota ja popularisoida yhteiskunnallisesti merkityksellistä tietoa. Yhteiskunnallista merkittävyyttä tarkastellaan erityisesti nuorten ja opiskelijoiden näkökulmasta.
 Toiminnanjohtaja vastaa ajatuspajan toiminnasta kokonaisuudessaan, mm. talousarvion toteutumisesta, julkaisutoiminnasta, sidosryhmäsuhteista sekä ajatuspajan pitkäjänteisestä kehittämisestä. Lisäksi toiminnanjohtaja tukee osaamisellaan Kokoomuksen Nuorten Liiton johdon työtä.
  Haemme uudeksi toiminnanjohtajaksi innovatiivista, ennakkoluulotonta ja kunnianhimoista tekijää, joka haluaa viedä vuoden 2016 lopulla aloittaneen Linjan toiminnan seuraavalle tasolle. Vuoden 2018 painopistealueina ovat laadukkaiden tutkimusjulkaisujen tuottaminen sekä näitä tukeva tapahtumatoiminta. Toivomme toiminnanjohtajalta visiota erityisesti tästä kokonaisuudesta. Lisäksi ajatuspaja jatkaa Linja-raporttien ja muiden journalististen tuotteiden julkaisemista pääosin freelance-toimittajien verkoston voimin, joten ymmärrys journalismin toimintaperiaatteista katsotaan hakijalle eduksi. Toiminnanjohtajan työhön kuuluu erittäin vähän hallinnollista työtä.
 Ajatuspaja Linjan toiminnanjohtajan työaika on 20h/vko ja palkka 1500 e/kk + puhelinetu. Työsuhde alkaa 8.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen vähintään vuoden 2018 loppuun saakka, mutta voidaan sopia myös pidemmäksi.
 Tehtävään ei vaadita puoluetaustaa. Tarjoamme toiminnanjohtajalle joustavat työajat, jotka on mahdollista yhdistää esimerkiksi jatko-opintoihin tai toisen tehtävän samanaikaiseen hoitamiseen. Ajatuspaja Linjan toimisto sijaitsee Kampissa Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimiston yhteydessä, mutta töitä on mahdollista tehdä joustavasti myös etänä.
 Olet etsimämme henkilö, jos:
– olet kunnianhimoinen ja haluat luoda kannuksia vastuullisessa sekä näkyvässä roolissa
– sinulla on valmis ylempi korkeakoulututkinto tai muita akateemisia näyttöjä
– hahmotat julkisen keskustelun isoja linjoja ja sinulla on viestinnällistä osaamista, joka mahdollistaa siihen osallistumisen uskottavasti ja vaikuttavasti
– työskentelet tehokkaasti ja kykenet johtamaan verkostomaisesti toimivaa organisaatiota
– kykenet tarvittaessa ilta- ja viikonlopputöihin
  Tehtävää haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV 20.11. mennessä osoitteeseen juho.maki-lohiluoma@ajatuspajalinja.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 48.
  Lisätietoja tehtävästä antaa Ajatuspaja Linjan toiminnanjohtaja Juho Mäki-Lohiluoma (puh. 041 546 0606).

Ota kantaa