Heidi Hanhela Kokoomusnuorten koulutussuunnittelijaksi

Uutinen

Kokoomusnuorten koulutussuunnittelijaksi on valittu Heidi Hanhela, 24. Hanhela on toiminut Uudenmaan Kokoomusnuorten aluekoordinaattorina kahden vuoden ajan. Töiden ohella hän opiskelee valtio-oppia neljättä vuotta Helsingin yliopistossa.

”Olen tosi innoissani uudesta työstäni keskustoimistolla! Kokoomusnuoret on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö, mutta myös tärkeä koulutusorganisaatio jäsenistölleen. Erityisen innolla odotan jokakesäisen Politiikan Approbatur -kurssin järjestämistä”, kertoo 8.1.2018 koulutussuunnittelijana aloittava Hanhela.

Koulutussuunnittelijan työtehtäviin kuuluu vastata Kokoomusnuorten liittotason koulutustoiminnasta sekä järjestöllisestä kehittämisestä. Lisäksi koulutussuunnittelija osallistuu piiri- ja paikallistoiminnan kehittämiseen ja järjestön sisäisen viestinnän tekemiseen.

Lisätietoja:
Heidi Hanhela
+358 40 551 9981
heidi.hanhela@kokoomusnuoret.fi

Ota kantaa