Kokoomusnuoret

Kokoomusnuorten pääsihteeriksi Kristian Kyllönen

Uutinen

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitus on valinnut uudeksi pääsihteeriksi lappeenrantalaislähtöisen Kristian Kyllösen, 25. Kyllönen siirtyy tehtävään Eurooppanuorten pääsihteerin paikalta.
Kyllönen opiskelee hallintotieteitä Tampereen yliopistossa. Hän on toiminut moninaisissa nuorisojärjestökentän tehtävissä keräten kokemusta muun muassa Varusmiesliiton pääsihteerinä ja Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana.
“Odotan uusia tehtäviä suurella mielenkiinnolla. Kokoomusnuorilla on olennainen rooli yhteiskunnallisena keskustelijana, ja meillä on valtava potentiaali tavoittaa yhä useampia nuoria ja kouluttaa heistä osaavia politiikan tekijöitä. Näiden tavoitteiden eteen teen innolla töitä”, kertoo pääsihteeriksi valittu Kristian Kyllönen.
“Kyllösen vahva ja laaja-alainen järjestöosaaminen mahdollistavat Kokoomusnuorten kehittämisen yhä vaikuttavammaksi yhteiskunnalliseksi toimijaksi. Hän on edellisissä työtehtävissään osoittanut olevansa määrätietoinen ja kasvuorientoitunut tekijä. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi tiimiin”, toteaa puheenjohtaja Daniel Sazonov.
Pääsihteeri vastaa Kokoomusnuorten operatiivisesta johtamisesta ja toimii liiton työntekijöiden esimiehenä. Liittohallitus valitsi pääsihteerin kokouksessaan 5.11.2017. Kyllönen aloittaa työt Kokoomusnuorten keskustoimistolla 15.11.2017.
Lisätietoja:
Kristian Kyllönen
Pääsihteeri alkaen 15.11.2017

Ota kantaa