Kokoomusnuoret etsii kuntavaalikoordinaattoria

Uutinen

Kuntavaalikoordinaattori vastaa Kokoomusnuorten kuntavaaleista, aina niiden suunnittelusta toteutukseen asti. Työnkuvaan kuuluu myös liiton muun poliittisen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen, sekä syksyisten edustajistovaalien ja liiton poliittisten verkostojen koordinointi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta ja näkemystä kuntapolitiikan aihepiireistä, sekä ansiokkaan kuntavaalikampanjan läpiviennistä. Tämän lisäksi odotamme kuntavaalikoordinaattorilta hyviä viestinnällisiä valmiuksia sekä kykyä hahmottaa laajempia asiakokonaisuuksia. Näiden lisäksi odotamme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta.

Kuntavaalikoordinaattori työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), ja työhön liittyy myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Liitäthän työhakemukseen palkkatoiveesi. Lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto.

Toivomme kuntavaalikoordinaattorin aloittavan työnsä syyskuussa tai myöhemmin sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen ja työsuhteen pituudesta sovitaan palkkauksen yhteydessä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, kuntavaalikoordinaattori, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella, ja haku päättyy sunnuntaina 9.8.2020.

Lisätietoja antaa:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408