Roosa Kesti Kokoomusnuorille järjestökoordinaattoriksi

Uutinen

Kokoomusnuorilla järjestökoordinaattorina aloittaa 14.9. Roosa Kesti (23). Kestin vastuulla tulee olemaan Varsinais-Suomen sekä Satakunnan piirien toiminnan tukeminen, ja työpiste tulee näin ollen sijaitsemaan Varsinais-Suomen Kokoomuksen toimistolla Turussa. 

Kesti on työskennellyt aikaisemmin muun muassa finanssialalla taloushallinnon tehtävissä. Työntekijäksi siirtymisen myötä Kesti jättää tehtävänsä Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana sekä Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. 

“On hienoa päästä tekemään työtä Varsinais-Suomen ja Satakunnan kokoomusnuorten eteen ihan täysipäiväisesti! Erityisellä innolla odotan, että pääsen tukemaan niin Varsinais-Suomen kuin Satakunnan piirejä jäsenhankinnan ja varainhankinnan saroilla. Syksyn edustajistovaalit Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja Turun ammattikorkeakoulussa sekä kevään kuntavaalit pitävät varmasti työpöydän täyteisenä”, kommentoi Roosa Kesti aloitustaan Kokoomusnuorilla.

Kokoomusnuorten pääsihteeri Juho Kärkkäinen odottaa innolla Kestin aloitusta: “Roosalla on laaja-alaisesti kokemusta niin taloushallinnosta yritysmaailmassa kuin tapahtumatoiminnasta luottamustoimijana. Hän onkin erinomainen lisä järjestötiimiimme!”.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408

Kesti Roosa

Kesti Roosa

roosa@roosakesti.fi

+358 40 969 5959