Kokoomusnuoret etsii järjestösuunnittelijaa

Uutinen

Etsimme uutta järjestösuunnittelijaa vastaamaan Kokoomusnuorten valtakunnallisten koulutustapahtumien ja liittokokouksen järjestämisestä sekä koulutus- ja järjestötoimintamme kehittämisestä.

Järjestösuunnittelijana suunnittelet ja toteutat erikokoisia tapahtumia kokoomusnuorille, koulutat piiri- ja paikallisjärjestöjemme vapaaehtoistoimijoita, seuraat ja suunnittelet oman vastuualueesi taloutta sekä vastaat liittokokouksen käytännön järjestelyistä. Järjestösuunnittelijana et työskentele yksin, vaan osana Kokoomusnuorten kymmenhenkistä toimistoa.

Valtakunnalliset tapahtumamme ovat meille ylpeyden aihe, kooten yhteen satoja kokoomusnuoria useita kertoja vuodessa. Siksi järjestösuunnittelijalla täytyy pysyä pää kylmänä ja langat käsissä tiukassakin paikassa. Haussa on tapahtumatuotannon ja järjestötoiminnan osaaja, joka innostuu kehittämisestä, tarttuu toimeen ja toteuttaa laadukasta jälkeä alati muuttuvassa ympäristössä.

Odotamme innokasta tekemisen asennetta sekä kokemusta ja näkemystä tapahtumien järjestämisestä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan sisäpiiristä sekä reilun työyhteisön. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä pitkää kokemusta tärkeämpää on halu kehittyä tehtävässä. Tarvitset lisäksi ymmärrystä järjestötoiminnasta ja puoluepolitiikasta, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvalmiuksia sekä innokasta tekemisen asennetta. Katsomme hyvällä kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä, kouluttamisesta sekä opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta.

Järjestösuunnittelija työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), ja työhön liittyy myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Liitäthän työhakemukseen palkkatoiveesi. Lisäksi palkkaukseen kuuluvat puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi mukavassa työyhteisössä.

Toivomme valittavan henkilön pystyvän aloittamaan tehtävässä marraskuun alussa. Työsuhde on määräaikainen kesäkuun 2021 loppuun saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, järjestösuunnittelija, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella viikoilla 42-43, ja haku päättyy keskiviikkona 14.10.2020.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408