Hanna Ojaniemi Kokoomusnuorille järjestökoordinaattoriksi

Uutinen

Kokoomusnuorilla järjestökoordinaattorina aloittaa tamperelainen Hanna Ojaniemi. Ojaniemen vastuulla tulee olemaan Kokoomusnuorten piirijärjestöjen tukeminen. 

Ojaniemi on kolmannen vuoden tradenomiopiskelija Tamkissa ja opiskelee myös hallintotieteitä Tampereen yliopistossa. Ojaniemi on toiminut muun muassa luottamustoimissa Tampereen Kokoomusopiskelijoissa ja Tamkin opiskelijakunta Tamkossa sekä työskennellyt yrittäjänä tapahtumatuotannon parissa. 

“Odotan innolla pääsyä osaksi Kokoomusnuorten tiimiä. On hienoa olla mukana nostamassa Kokoomuksen kannatusta nuorten keskuudessa”, sanoo Kokoomusnuorten järjestökoordinaattori Hanna Ojaniemi. 

Tulevana keväänä erityisesti kuntavaalit ovat järjestökoordinaattoreille tärkeä projekti. Ojaniemellä on kokemusta myös menestyksekkään eduskuntavaalikampanjan kampanjapäällikkönä toimimisesta. “Hannasta tulee loistava lisä järjestötiimiimme, ja erityisesti tausta tapahtumatuotannon parissa tuo Kokoomusnuorille paljon arvokasta osaamista”, kommentoi Kokoomusnuorten pääsihteeri Juho Kärkkäinen.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408