Ali-Reza Abdali, Nea Lehmussaari ja Petri Rajala ehdolle eduskuntavaaleihin 2015

Kannanotto

Kevään 2015 eduskuntavaaleihin haetaan parhaillaan ehdokkaita. Pirkanmaan Kokoomusnuoret esittää Pirkanmaan Kokoomukselle kolmea jäsentään ehdolle eduskuntaan.

Ali-Reza Abdali on Kangasalan kunnanvaltuutettu, joka toimii Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana. ”Ali-Reza on aktiivinen ja luotettava niin kollegana kuin ihmisenäkin. Hän myös kuuntelee ihmisiä vakavasti ja ottaa heidän esittämiä toiveita esille valtuustossa. Tarvitsemme Arkadianmäelle juuri Ali-Rezan kaltaisia henkilöitä”, sanoo Kangasalan Kokoomuksen Nuorten puheenjohtaja Akseli Kettula.

Nea Lehmussaari vaikuttaa Nokian kaupunginvaltuutettuna sekä Pirkanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsenenä. ”Lehmussaari on lahjakas ja pätevä tahtonainen, joka on osoittanut kyvykkyytensä politiikassa. Hänestä tulee mitä parhain kansanedustaja”, kehuu Nokian Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Timo Joutsijoki.

Petri Rajala on Tampereen kaupungin varavaltuutettu ja Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja. ”Rajala on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt vaikuttaa monissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Hän on vakuuttava ja asiantunteva nuori poliitikko, josta kokoomus saa loistavan kansanedustajan”, toteaa Tampereen Kokoomuksen Nuorten puheenjohtaja Aatu Kainulainen.

Piirijärjestön näkemyksen mukaan tulevat eduskuntavaalit ovat erittäin merkittävät. ”Eduskuntaan tarvitaan vastuunkantajia, jotka tahtovat laittaa itsensä likoon yhteiskuntamme hyväksi. Olemme valmiit talkoisiin Suomen tulevaisuuden puolesta”, lupaavat Abdali, Lehmussaari ja Rajala yhteen ääneen.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry

Ali-Reza Abdali, Kangasala
Ehdokas
puh. 0409644444
sähköp. abdali@live.com

Nea Lehmussaari, Nokia
Ehdokas
puh. 0504001200
sähköp. nea.lehmussaari@gmail.com

Petri Rajala, Tampere
Ehdokas
puh. 0400631875
sähköp. petri.j.rajala@tampere.fi

Lisätietoja:

Abdali Ali-Reza

Abdali Ali-Reza

Treasurer of the Youth of the European People’s Party (YEPP)

abdali@live.com

+358 40 964 4444

Rajala Petri

Rajala Petri

petri@petrirajala.com

0400 631 875

Tampere

Ota kantaa