Uudenmaan Kokoomusnuoret

Uudenmaan Kokoomusnuoret ry vaikuttaa uusmaalaisten nuorten asioihin. Toimintamme tarkoituksena on kouluttaa ja tukea nuoria kokoomuslaisia vaikuttajia. Toiminta-alueemme on koko Uudenmaan vaalipiiri.

Erityisen aktiivista toimintamme on Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Hyvinkäällä ja Porvoossa. Myös monella muulla paikkakunnalla on kokoomusnuorten yhdistys. Kannattaa kysyä tarkemmin piiritoimistosta. Toiminta koostuu iloisen ja hauskan yhdessäolon lisäksi erilaisista yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen valmentavista koulutus- ja keskustelutilaisuuksista. Erityisesti kannamme huolta nuorten poliittisesta passiivisuudesta.

Liity mukaan!

Paikallisyhdistykset

Espoon Nuoret Boheemiporvarit

Puheenjohtajana toimii Binga Tupamäki.

Espoon Nuoret Järkiporvarit

Puheenjohtajana toimii Aaron Komulainen.

Espoon Nuoret Perinneporvarit

Puheenjohtajana toimii Antti Markova.

Hyvinkään Kokoomusnuoret

Puheenjohtajana toimii Sami Matikainen.

Itä-Uudenmaan Kokoomusnuoret

Paikallisyhdistyksen kuuluu Sipoossa, Pornaisissa, Porvoossa, Askolassa, Pukkilassa, Myrskylässä, Lapinjärvellä ja Loviisassa asuvat. Puheenjohtajana toimii Tommi Kanon.

Itä-Vantaan Kokoomusnuoret

Puheenjohtajana toimii Emelian Susi.

Keski-Uudenmaan Kokoomusnuoret

Paikallisyhdistykseen kuuluu Nurmijärven, Järvenpään, Keravan, Tuusulan ja Mäntsälän kunnissa asuvat. Puheenjohtajana toimii Iida Niva-Vesala.

Keski-Vantaan Kokoomusnuoret

Kirkkonummen Kokoomusnuoret

Länsi-Uudenmaan Kokoomusnuoret

Paikallisyhdistyksen kuuluu Raaseporin, Hangon, Lohjan, Karkkilan, Inkoon, Siuntion ja Vihdin kunnissa asuvat. Puheenjohtajana toimii Akseli Lehtonen.

Länsi-Vantaan Kokoomusnuoret

Puheenjohtajana toimii Santeri Parkkonen.

Vantaan Kokoomusnuoret

Vantaan Kokoomusnuoret on vantaalainen aluejärjestö, jonka alla toimii kolme paikallisyhdistystä. Puheenjohtajana toimii Matilda Hoviniemi.

UKN Instassa

Kokoomusnuorten eduskuntavaalistartti järjestetään Helsingin Sofiassa (Sofiankatu 4) klo 16.00 eteenpäin!

Ohjelmassa on luvassa viralliset alkusanat, ehdokkaiden esittäytymiset sekä paneeli🔥

Olet sitten vasta eduskuntavaalityöstä kiinnostunut tai jo kokenut vaalityön konkari, olet juuri oikea henkilö osallistumaan vaalistarttiin! Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Otahan siis ystävä mukaan ja suuntaa Eduskuntavaalistarttiin!⬆️

Erillistä ilmoittautumista tilaisuuteen ei ole. Baaritiskiltä on mahdollista ostaa juotavaa illan aikana. Alaikäiset osallistujat sitoutuvat alkoholittomuuteen, käytäntöä valvotaan tarkasti.

#eduskuntavaalit 
#kokoomusnuoret
#kokoomus 
#nytonaika 

Lisätietoja:
Nea Järvi
järjestösuunnittelija
nea.jarvi@kokoomusnuoret.fi
Kokoomusnuoret on tyrmistynyt uutisesta, jonka mukaan valtion varoja ollaan valmiita käyttämään autoritäärisen valtion julkisuustempun tukemiseen miljoonilla euroilla samalla, kun rahoilla olisi voitu tukea Suomen omia lajeja saimaannorppia tai naaleja. 
Pandat ovat kivoja, diktaattorit eivät ole.
Lue uusin kannanottomme nettisivuiltamme! Linkki tarinassa!
Yle uutisoi 22.1.2023 puolueiden kannoista valtion monopoleihin sekä apteekkien sääntelyyn. 

Saattaa olla, että monopolit ja apteekkisääntely nousevat tarkasteluun jo seuraavalla hallituskaudella. Kokoomusnuoret vaatii kilpailun vapauttamista ja sääntelyn purkamista alkoholin, pelien ja apteekkien markkinoille.

Lue tuore kannanottomme monopolien purkamisesta sivuiltamme! Linkki biossa🤝
Ensin demarit ovat palkinneet kansalaisia yli 40 miljardin euron velkasaldolla ja nyt he kiertelevät ovelta ovelle anellen luottamusta seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Meidän viestimme demareille on selvä:
Ei lisää velkaa
Ei mainoksia
Ei demareita, kiitos!
Kokoomusnuoret haluaa Suomeen inhimillisempää huumepolitiikkaa. Päihdeongelmiin tulee tarjota hoitoa, ei rangaistuksia. Päihdehaittojen vähentämisen työvälineiksi tarvitaan valistusta, ennaltaehkäisyä sekä nopeaa avun saamista. 

Onnistunut päihdepolitiikka vähentää yhteiskunnan päihteisiin liittyviä kustannuksia, parantaa suomalaisten elämänlaatua, lisää luottamusta yksilöön ja turvaa alan elinkeinoelämän riittävät toimintaedellytykset. Tässä Kokoomusnuorten ratkaisuja:
● Päihdepoliittinen päätöksenteko perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon, ja politiikan työvälineinä käytettävien menetelmien tulee olla tutkitusti tehokkaita.
● Pilotoidaan huumeiden käyttöhuoneita.
● Kannabiksesta aiheutuneet rekisterimerkinnät poistetaan.
● Kannabiksen käyttö, hallussapito, valmistus ja myynti laillistetaan. Kannabiksen
myyntiä ja valmistusta säännellään.
● Kannabis pannaan verolle.
● Huumeiden käyttämisestä tulee ensisijaisesti tarjota hoitoa eikä rangaistuksia.

Yksi tapa aloittaa tämä muutos Suomessa on allekirjoittaa #kannabislailliseksi -kansalaisaloite!
Kokoomusnuorten puheenjohtaja @leinoida huomenna 13.1. klo 6.45 MTV:n Huomenta Suomessa puhumassa varjohallitusneuvotteluista. Kaikki kuulolle!
Kokoomusnuoret etsii uutta järjestökoordinaattoria!

👉 Innostutko politiikasta ja järjestötoiminnasta?
👉 Oletko tottunut sosiaalisen median käyttäjä?
👉 Onko sinulla kokemusta tapahtumien organisoimisesta?

Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme ihminen!
Lue lisää nettisivuiltamme!
Kokoomusnuoret ja Demarinuoret: Yango on kiellettävä – palvelu jakaa tietosi Venäjän tiedustelupalvelulle

Taksiuudistuksen myötä luotettavat sovellukset ovat löytäneet vakiintuneen paikkansa kansalaisten liikkumistarpeiden täyttäjänä. Useiden laadukkaiden ja luotettavien taksisovellusten joukossa vaanii yksi epäilyksiä herättävä ja täysin moraaliton yhtiö. Tämä Venäjän informaatiovaikuttamisen työkalu on Yango-taksisovellus, jonka käyttäjien tiedot päätyvät suoraan Venäjän tiedustelupalvelulle. Samalla jokainen taksikyyti rahoittaa Venäjän raakalaismaista hyökkäyssotaa Ukrainassa.
Kokoomusnuorten tapahtuma- ja koulutustoiminta starttaa Jyväskylän Talvipäivillä 21.-22.1.2023!

Talvipäivät  kokoaa yhteen kokoomusnuoria ympäri Suomea verkostoitumaan ja starttaamaan eduskuntavaaleja! Ohjelmassa on sekä järjestöllisen koulutuksen workshop-sisältöjä, että asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisiin poliittisiin teemoihin liittyen. 

Tapahtuman ilmoittautumislomakkeen sekä lisätiedot löydät osoitteesta bit.ly/knltalvipäivät23. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.1..

Lisätietoa tapahtumasta: 
Nea Järvi, nea.jarvi@kokoomusnuoret.fi, 045 2345 004 (Lomalla 12.12.-8.1.)
Ida Leino, ida.leino@kokoomusnuoret.fi, 050 323 5693
SDP on koko syksyn vaatinut Kokoomukselta leikkauslistoja ja sopeuttamiskohteita. Kokoomus on tarjonnut nämä reilusti vaihtoehtobudjetissaan. 
Samaan aikaan pääministeri Marin ei itse uskalla kertoa suoraa vastausta samaan kysymykseen.  Suomi velkaantuu järkyttävää vauhtia koko ajan ja tämä on vastaus, kun sopeuttamisen toimenpiteistä kysytään.
Suomalaisessa alkoholipolitiikassa on vuosikaudet nojattu Alkon monopoliasemaan vahvempien alkoholijuomien myynnissä. Monopoliasemaa on perusteltu vedoten Alkon rahoittamiin tutkimuksiin, joissa osoitetaan alkoholin saatavuuden ja hinnan olevan yhteydessä kulutuskäyttäytymiseen. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan suomalaisten alkoholin kulutus on jatkanut kuitenkin laskuaan. Kokoomusnuoret vaatii Alkon monopoliaseman purkamista ja kaikkien alkoholituotteiden myynnin vapauttamista.
👉🏻 Lue koko kannanotto nettisivuilta!
Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi🇫🇮
Kokoomusnuoret toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää.
Hyvää joulukuuta! Pikkujoulut valtaavat Kokoomusnuorten tapahtumia lähiaikoina, joten laitathan nämä ylös kalenteriisi!🎅🏼
“Ansiosidonnainen työttömyysturva tulee laajentaa kaikille työssäkäyville. 95 prosenttia ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta katetaan maksuilla, joita maksavat kaikki työssäkäyvät. Työttömyysturvasta pääsevät nauttimaan kuitenkin ainoastaan työttömyyskassojen jäsenet. On hyvin epäreilua, että kaikki turvasta maksavat eivät kuitenkaan saa tätä etua. Nykyinen tilanne on kohtuuton kassaan kuulumattomien osalta”, ihmettelee Kokoomusnuorten puheenjohtaja @leinoida 

👉🏻 Lue lisää kannanotostamme, joka löytyy biosta!
Suomalaiset kaipaavat muutosta!
Marinin hallituksen holtiton velanotto ei voi jatkua enää seuraavalla hallituskaudella. Yli kaksi kolmesta suomalaisesta on sitä mieltä, että ensi vaalikaudella julkista taloutta tulee tasapainottaa välittömästi eduskuntavaalien jälkeen.
Lähde: EVA:n arvo- ja asennetutkimus
Kokoomusnuoret toivottaa hyvää isänpäivää kaikille💙
Hallitukselle tiedoksi:
Kokoomus ei istu hallituksessa.
Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on käynnissä!
Voit äänestää ennakkoon 8.-12.11. missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa. Vaalipäivänä 20.11. äänestäminen tapahtuu omassa seurakunnassa klo 11–20. seurakuntavaalit.fi -sivulta näet kaikki tarvittavat lisätiedot äänestyspaikkoja myöten!
Terveisiä liittokokouksesta! 
Kokoomusnuorten uusi liittohallitus vuodelle 2023 on valittu🤩 Paljon onnea valituille🥳
Tervetuloa marraskuu! Tässä Kokoomusnuorten tapahtumakalenteri marraskuulle🤩
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.
Paul Brooker flickr.com/trojanllama

Yhteystiedot

Järjestökoordinaattori vastaa jäsenasioista, puheenjohtajaan tai varapuheenjohtajaan voit olla yhteydessä poliittisissa tai piirin johtamiseen liittyvissä asioissa.

Paikallisyhdistysten tai aluejärjestöjen puheenjohtajien tiedot löydät ylhäältä, kohdasta paikallisyhdistykset. Jos paikallisyhdistyksellä ei ole puheenjohtajaa, ole yhteydessä järjestökoordinattoriin.

Piiritoimiston osoite:
Itäportti 4a
02210 Espoo

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

akseli796@gmail.com

+358 443 679 090

Komulainen Aaron

Komulainen Aaron

Uudenmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

aaronkomulainen10@gmail.com

+358 44 975 4556

Toijala Niklas

Toijala Niklas

Järjestökoordinaattori, häirintäyhdyshenkilö

niklas.toijala@kokoomusnuoret.fi

+358 40 057 9348

Piiri- ja paikallistoiminnan tukeminen, jäsenyyteen liittyvät asiat (Uusimaa ja Varsinais-Suomi)

TAKAISIN YLÖS