Uudenmaan Kokoomusnuoret

Uudenmaan Kokoomusnuoret ry vaikuttaa uusmaalaisten nuorten asioihin. Toimintamme tarkoituksena on kouluttaa ja tukea nuoria kokoomuslaisia vaikuttajia. Toiminta-alueemme on koko Uudenmaan vaalipiiri.

Erityisen aktiivista toimintamme on Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Hyvinkääällä ja Porvoossa. Myös monella muulla paikkakunnalla on kokoomusnuorten yhdistys. Kannattaa kysyä tarkemmin piiritoimistosta. Toiminta koostuu iloisen ja hauskan yhdessäolon lisäksi erilaisista yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen valmentavista koulutus- ja keskustelutilaisuuksista. Erityisesti kannamme huolta nuorten poliittisesta passiivisuudesta.

Liity mukaan!

Paikallisyhdistykset

Espoon Kokoomusnuoret

Espoon Kokoomusnuoret on aluejärjestö jonka alla toimii kolme paikallisyhdistystä. Puheenjohtajana toimii Petteri Lohivesi.

Espoon Nuoret Boheemiporvarit

Puheenjohtajana toimii Binga Tupamäki.

Espoon Nuoret Järkiporvarit

Puheenjohtajana toimii Antti Tervo.

Espoon Nuoret Perinneporvarit

Puheenjohtajana toimii Jesse Pitkänen.

Hyvinkään Kokoomusnuoret

Puheenjohtajana toimii Iina Palonen.

Itä-Uudenmaan Kokoomusnuoret

Paikallisyhdistyksen kuuluu Sipoossa, Pornaisissa, Porvoossa, Askolassa, Pukkilassa, Myrskylässä, Lapinjärvellä ja Loviisassa asuvat. Puheenjohtajana toimii Ilmari Sipilä.

Itä-Vantaan Kokoomusnuoret

Puheenjohtajana toimii Sonia Singh.

Keski-Uudenmaan Kokoomusnuoret

Paikallisyhdistykseen kuuluu Nurmijärven, Järvenpään, Keravan, Tuusulan ja Mäntsälän kunnissa asuvat. Puheenjohtajana toimii Sami Styrman.

Keski-Vantaan Kokoomusnuoret

Puheenjohtajana toimii Sara Anttila.

Kirkkonummen Kokoomusnuoret

Puheenjohtajana toimii Jaakko Kivistö.

Länsi-Uudenmaan Kokoomusnuoret

Paikallisyhdistyksen kuuluu Raaseporin, Hangon, Lohjan, Karkkilan, Inkoon, Siuntion ja Vihdin kunnissa asuvat. Puheenjohtajana toimii Maria Pokkinen

Vantaan Kokoomusnuoret

Vantaan Kokoomusnuoret on vantaalainen aluejärjestö jonka alla toimii kolme paikallisyhdistystä. Puheenjohtajana toimii Matti Virkkunen.

UKN Instassa

Paul Brooker flickr.com/trojanllama

Uudenmaan Kokoomusnuorten aktiivien blogeja

Yhteystiedot

Aluekoordinaattori vastaa järjestöllisistä ja jäsenasioista, puheenjohtajaan voit olla yhteydessä poliittisissa tai piirin johtamiseen liittyvissä asioissa.

Paikallisyhdistysten tai aluejärjestöjen puheenjohtajien tiedot löydät alta, kohdasta paikallisyhdistykset. Jos paikallisyhdistyksellä ei ole puheenjohtajaa, ole yhteydessä aluekoordinattoriin.

Piiritoimiston osoite:
Itäportti 4a
02210 Espoo

TAKAISIN YLÖS