Pirkanmaan Kokoomusnuoret

Liity

Keitä olemme?

Tervetuloa Pirkanmaan Kokoomusnuoriin! Yhdistyksemme on Kokoomusnuorten Pirkanmaan maakunnan (ja vaalipiirin) alueella toimiva kattojärjestö, joka kuuluu Kokoomuksen Nuorten Liittoon sekä Pirkanmaan Kokoomukseen. Meillä on toimintaa ja jäseniä kaikkialla Pirkanmaalla.

Meillä on monenlaista toimintaa: järjestämme sekä asiapitoisia poliittisia keskustelutilaisuuksia että rentoa hauskanpitoa. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä monien yhteiskunnallisten tahojen kanssa, joiden edustajia käy vieraina tilaisuuksissamme.
Osallistumme aktiivisesti kokoomuspuolueen tapahtumiin, joissa käytämme pirkanmaalaisten nuorten ääntä puolueyhteisön sisällä. Toimintamme kautta pääsee tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä ja verkostoitumaan laajasti.

Jäsenkuntamme on moninainen: joukkoomme ovat tervetulleita kaikenikäiset ja eri ammattikuntia edustavat henkilöt. Jäseniämme toimii monilla yhteiskunnan alueilla, kuten kunnallis- ja opiskelijapolitiikassa sekä elinkeinoelämässä.
Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuksiimme – tapahtumat ovat avoimia kaikille! Tulemalla mukaan pääset tutustumaan valovoimaisiin, älykkäisiin ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneisiin porvarillisesti ajatteleviin nuoriin.

Tule rohkeasti mukaan äläkä epäröi ottaa yhteyttä, jos Sinulla on kysyttävää!

Yhteystiedot

Piiritoimisto

Pirkanmaan Kokoomuksen toimistolta tavoitat sekä ukkopiirin että nuorten työntekijät. Toimiston väen työhön kuuluu mm. Sinun neuvomisesi kaikissa mieltäsi askarruttavissa kokoomusnuoriin liittyvissä kysymyksissä.

Ole siis rohkeasti yhteydessä Sinua askarruttavissa asioissa!

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry

Kuninkaankatu 13 B
33210 TAMPERE

Vapauta kartta

Lukitse kartta

Pirkanmaan Kokoomusnuoret Instagramissa

Paul Brooker flickr.com/trojanllama