Vaali- ja kuntaosaamista liittojohtoon

Tiedote

Varsinais-Suomen kokoomusnuoret ry asetti syyskokouksessaan Karri Katteluksen ehdokkaakseen Kokoomuksen Nuorten liiton varapuheenjohtajaksi. Lisäksi kokouksessa asetettiin Anna Mellin ehdolle KNL:n liittohallituksen jäseneksi.

Vuosien järjestökokemuksella, paikallistasolta liittohallitukseen, Kattelus tuo asiantuntemusta KNL:n johtotrioon. Vaalityöstä Katteluksella on vankka kokemus ja hän on toiminut useissa vaaleissa ehdokkaiden korvaamattomana taustavoimana. Tuplavaalivuonna 2012 Katteluksen vaaliosaamiselle on käyttöä myös KNL:ssa.

Kattelus toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen kokoomusnuorten puheenjohtajana sekä Kokoomuksen Nuorten liiton liittohallituksen jäsenenä. Näiden luottamustoimien lisäksi Kattelus vaikuttaa Naantalin kaupunginvaltuutettuna sekä Varsinais-Suomen kokoomuksen varapuheenjohtajana.

Anna Mellin on Katteluksen seuraaja Varsinais-Suomen kokoomusnuorten puheenjohtajana. Mellinillä on pitkä kokemus erilaisista järjestötehtävistä muun muassa valtakunnallisen Nuorisovaltuustojen liiton puheenjohtajana sekä Varsinais-Suomen kokoomusnuorten varapuheenjohtajana. Järjestötoiminnan lisäksi Mellin on kuluvan vaalikauden Paimion kaupunginvaltuuston kuopus.

Syyskokouksessa valittiin myös uusi piirihallitus, jäseniksi tulivat Anne Taavitsainen, Miira Raiskila, Saara Karasvirta, Valtteri Johansson, Ville-Veikko Haveri ja Matti Niskanen. Piirin varapuheenjohtajaksi valittiin Joonas Suominen.

Lisätietoja:

Ville Vuorio
nuorten poliittinen sihteeri
Varsinais-Suomen Kokoomus ry.
puh. +358 50 596 3890
www.koktail.com
www.varsinaissuomenkokoomus.fi

Ota kantaa