Hämeen Kokoomusnuoret esittää Juuso Seppälää eduskuntavaaliehdokkaaksi

Tiedote

TIEDOTE
Julkaisuvapaa: heti

Hämeen Kokoomusnuoret esittää Juuso Seppälää eduskuntavaaliehdokkaaksi

Hämeen Kokoomusnuoret esittää Hämeen Kokoomukselle Heinolan kaupunginvaltuutettuna toimivaa varapuheenjohtajaansa Juuso Seppälää ehdolle kevään 2015 eduskuntavaaleihin. 23-vuotias Seppälä toimii Heinolassa myös tarkastuslautakunnan puheenjohtajana ja on Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksen jäsen.

– Juusolla on valtavasti asiaosaamista eri alueilta, ja hänelle on kertynyt runsaasti kokemusta yhteiskunnallisissa asioissa vaikuttamisesta. Kokoomus saa Juusosta erinomaisen kansanedustajan, toteaa Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Anni Puntila.

Hämeen Kokoomus nimittää eduskuntavaaliehdokkaansa Hämeenlinnassa 3.6.2014 pidettävässä piirikokouksessaan.

Lisätietoja: 
Anni Puntila
Puheenjohtaja
Hämeen Kokoomusnuoret
045 1144 224
anni.puntila(at)netti.fi

Ota kantaa