Espoon Nuoret Järkiporvarit

Manolis Huuki tavoittelee Kokoomusnuorten puheenjohtajuutta

Tiedote

Kannuslainen kaupunginvaltuutettu, valtiotieteiden kandidaatti Manolis Huuki pyrkii Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2020-2021. Espoon Nuoret Järkiporvarit on esittänyt Huukia ehdolle.

Huuki tavoittelee liiton puheenjohtajuutta velvollisuudesta jäsenistöä kohtaan ja halusta palauttaa Kokoomusnuoret oikealle raiteelle.

Hänen mukaansa Kokoomusnuorista tulisi tehdä ahkerien ihmisten nuorisojärjestö, jossa kärkiteemana on ahkera yksilö.

– Valtiovalta rankaisee pitkällä ruoskallaan ahkeruudesta ja yrittämisestä. Valtio pitää meitä hallintoalamaisinaan rajoittaen yksilöiden ahkeruutta, oli sitten kyse yrittäjästä, työntekijästä tai osatyökykyisestä. Valtiovallan ruoskivan politiikan takia Kokoomusnuoria tarvitaan vielä tulevaisuudessakin.

Taustaltaan Manolis Huuki on puoliksi kreikkalainen 28-vuotias mies Keski-Pohjanmaan Kannuksesta. Huuki opiskelee pääaineenaan poliittista historiaa ja on painottanut opinnoissaan kansainvälisiä suhteita. Aikaisempaa opiskelutaustaa hänellä on Kadettikoulusta.

Huuki on ollut ahkera toimija Pohjanmaan Kokoomusnuorissa jo vuodesta 2014 lähtien. Harrastuksiin kuuluvat juokseminen ja vapaaehtoinen maanpuolustus. Sotilasarvoltaan Huuki on reservin vänrikki.

Lisätietoja:

Manolis Huuki, Valtiotieteiden kandidaatti
040 148 9991 (Ark. 12-20)
manolis@manolishuuki.fi