Asetumme eduskuntavaaleissa Daniel Sazonovin taakse

Kannanotto

Helsingin Kokoomus on asettanut erittäin monipuolisen listan ehdokkaita kevään eduskuntavaaleihin Helsingin vaalipiirissä. Helsingin Kokoomusnuoret iloitsevat erityisesti siitä, että listalla on yhteensä viisi alle 30-vuotiasta ehdokasta. Tulevissa vaaleissa Kokoomuksen on tarjottava tulevaisuuteen katsovia vaihtoehtoja, sillä Suomea ei uudisteta tarrautumalla saavutettuihin etuihin ja jäykkiin rakenteisiin.

Helsingin Kokoomusnuoret tukee virallisena eduskuntavaaliehdokkaanaan 21-vuotiasta oikeustieteen ja tuotantotalouden opiskelijaa Daniel Sazonovia. Sazonov on nuorin Kokoomuksen helsinkiläinen eduskuntavaaliehdokas ja aktiivinen järjestötoimija Helsingin Kokoomusnuorissa. Tällä hetkellä Sazonov toimii muun muassa helsinkiläisen Kokoomusnuorten paikallisyhdistyksen HKN:n puheenjohtajana sekä Helsingin Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsenenä. Sazonovin vaaliteemoissa korostuvat nuorille laaja-alaisesti merkitykselliset kysymykset kestävästä talouspolitiikasta, työn tekemisen tavan ja työmarkkinoiden päivittämisestä tähän päivään sekä panostuksista koulutukseen ja sen uudistumiseen.

Helsingin Kokoomusnuoret panostavat eduskuntavaaleihin erityisellä tarmolla ja pyrkivät aktivoimaan kaikki nuoret mukaan kampanjointiin ja vaaleihin. ”Suomalaisen politiikan haasteet liittyvät ennen kaikkea sukupolvikysymykseen ja tulevaisuuden veronmaksajien eli nuorten kustannuksella velaksi elämiseen. Nyt jos koskaan on nuorten kannettava huolta tulevaisuudesta” muistuttaa Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Pessi Marttunen.

http://www.danielsazonov.fi

Lisätietoja:

Marttunen Pessi

Marttunen Pessi

Liittohallituksen jäsen

pessi.marttunen@gmail.com

+358 40 848 5628

Ota kantaa