Kokoomusnuorten Juha-Pekka Nurvala Euroopan Kansanpuolueen nuorten johtoon Kataisen jalanjäljissä

Tiedote

’’Nyt ei ole aika peruuttaa vaan jatkaa rohkeasti eteenpäin!’’

24-vuotias naantalilaislähtöinen, Kokoomuksen Nuorten Liiton pitkä-aikainen aktiivi Juha-Pekka Nurvala valittiin Euroopan Kansanpuolueen nuorisojärjestön Bulgarian Sofiassa järjestetyssä liittokokouksessa järjestön ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi.

Nurvala on viimeiset kaksi vuotta toiminut järjestön pääsihteerinä ja siirtyy nyt johtamaan järjestön poliittista työtä yhdessä uuden puheenjohtajan kreikkalaisen Konstantinos Kyranakiksen kanssa. Lontoon King’s College:ssa kansainvälistä politiikkaa ja kansantaloutta opiskeleva Nurvala etenee ensi vuonna London School of Economics:iin Euroopan kansantalouden maisteriohjelmaan.

’’Seuraavat kaksi vuotta tulevat olemaan Euroopan kannalta äärimmäisen tärkeitä. Euroopan tulevaisuus riippuu valtaa pitävien poliitikkojen rohkeudesta tehdä ne vaikeat päätökset, joilla lopetetaan eurooppalaisten sosialidemokraattien ajama kestämätön velkarahoitus ja mahdollistetaan terveen talouskasvun kehittäminen.” linjaa Nurvala.

Nurvalan johtamana YouthEPP tulee seuraavat kaksi vuotta ajamaan vastuullista talouspolitiikkaa, joka mahdollistaa kestävän kasvun.

”EU:n on rohkeasti jatkettava ja laajennettava kansalaisia hyödyttävää Euroopan sisämarkkinajärjestelmää ja uudistettava rakenteitaan, jotta Eurooppa pysyy vauraana myös tulevaisuudessa. Tähän työhön me tulemme haastamaan hallituksia ympäri Eurooppaa koska siten edistämme myös Euroopan nuorison etua!’’

Euroopan kansanpuolueen (EPP) nuorisojärjestö YouthEPP on vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö Euroopassa. Useat YouthEPP:ssa vaikuttaneet nuoret ovat myöhemmin nousseet maidensa poliittiseen johtoon. Mm. Suomen pääministeri Jyrki Katainen ja Ruotsin pääministeri Fredrik Reinfeldt ovat aikaisemmin toimineet järjestön johtotehtävissä.

Lisätietoa:

Juha-Pekka Nurvala
1st Vice President
Youth of The European People’s Party
00 447 8838 58347
juhapekka.nurvala (a) hotmail.com
http://youthepp.eu

Ville Sipiläinen
puheenjohtaja
Kokomuksen Nuorten Liitto
040 7611 558
ville.sipilainen (a) kokoomusnuoret.fi

Ota kantaa