Marttinen virallisesti ehdolle

Tiedote

Satakunnan Kokoomusnuoret päättivät jo tammikuisessa piirihallituksen järjestäytymiskokouksessaan tukea Matias Marttisen ehdokkuutta Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi. Satakunnan Kokoomusnuoret ovat päättäneet ylimääräisessä piirikokouksessaan 27.4. vahvistaa piirihallituksen päätöksen asettamalla Matias Marttisen virallisesti ehdolle kyseiseen tehtävään.

Marttinen on jo useiden vuosien ajan toiminut aktiivisesti Satakunnan Kokoomusnuorten jäsenenä ja hänellä on aina ollut kaikissa toimissaan piirin vahva tuki. ”Olen erittäin kiitollinen saamastani kannatuksesta. Ilman kotipiirini varauksetonta tukea kokisin mahdottomaksi asettua ehdolle”, toteaa puheenjohtajaehdokas Matias Marttinen.

Marttisen ehdokkuus on erittäin merkittävä siinäkin valossa, että viimeisin satakuntalainen Nuorten Liiton puheenjohtaja on ollut Jukka Koivisto 1980-luvun puolivälissä. Viimeisin Nuorten Liiton puheenjohtajistossa toiminut satakuntalainen on ollut Olli-Pekka Heinonen 1988-1989. Nykyisillä Satakunnan Kokoomusnuorten toimijoilla on siis mahdollisuus kirjoittaa uusi lehti satakuntalaiseen kokoomushistoriaan.

Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajasta järjestetään ensimmäistä kertaa neuvoa-antava jäsenäänestys. Puheenjohtaja valitaan virallisesti liittokokouksessa Tampereella 23.-25. elokuuta.

Lisätietoja

Eetu Välkkynen

varapuheenjohtaja, Satakunnan Kokoomusnuoret ry

044 994 1803

Ota kantaa