Oulun Läänin Kokoomusnuoret

Mari-Leena Talvitie Euroopan parlamenttiin!

Tiedote

Oulun Läänin Kokoomusnuoret ry on valinnut yksimielisesti ehdokkaakseen kevään europarlamenttivaaleihin Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja ympäristötekniikan diplomi-insinöörin Mari-Leena Talvitien.

”Mari-Leena on esimerkillinen vaikuttaja. Hän omaa kattavat kansainväliset verkostot ja on saanut paljon aikaan etenkin pohjoisen kehityksen puolesta. Hänellä on runsaasti tietoa esimerkiksi jäämeren ja pohjoisen ulottuvuuden mahdollisuuksista. Juuri tällaista asiaosaamista Euroopan unioni tarvitsee”, toteaa Oulun Läänin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Joona Lahti.

Oulun Läänin Kokoomusnuoret antaa täyden tukensa Talvitien kampanjalle ja toivoo, että erityisesti nuoret lähtevät mukaan kampanjaan ympäri Pohjois-Suomen.

“Nuoresta iästään huolimatta Mari-Leena on luonut pitkän uran puolueessa ja kuntapolitiikassa. Laaja-alaisen osaamisen, yrittäjätaustan ja positiivisen asenteensa ansiosta Mari-Leena menestyi myös viime eduskuntavaaleissa”, Lahti muistuttaa.

Talvitie on opittu tuntemaan myös aktiivisena ja tunnollisena toimijana Kokoomuksen Nuorten Liitossa. Hän on toiminut aikanaan muun muassa Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana vuosina 2001-2003, Oulun Läänin Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsenenä 2005 ja Oulun Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajana vuosina 2006-2007.

Varsinainen europarlamenttivaalipäivä on 25.5.2014 ja ennakkoäänestysaika kotimaassa 14.-20.5.2014.

Lisätietoja:

Joona Lahti
Puheenjohtaja
Oulun Läänin Kokoomusnuoret ry
puh. 0503219156
joona.lahti@gmail.com

Mari-Leena Talvitie
Kokoomuksen eurovaaliehdokas
puh. 0445273288
mari-leena.talvitie@ouka.fi

Lisätietoa ehdokkaasta löydät täältä:
http://www.mari-leena.net/

https://www.facebook.com/marileena.talvitie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.