Petri Sarvamaa jatkamaan Euroopan parlamentissa

Tiedote

Uudenmaan ja Helsingin kokoomusnuoret asettuvat tukemaan istuvan MEP Petri Sarvamaan eurovaalikampanjaa. Piirit katsovat, että Suomi tarvitsee jatkossakin kyvykkään, päättäväisen ja rohkean toimijan ajamaan Suomen etua ja laatimaan järkevämpää EU-lainsäädäntöä.

“Petri on osoittanut olevansa aikaansaava ja kyvykäs parlamentin jäsen, joka ei ole pelännyt puolustaa markkinataloutta liialliselta sääntelyltä. Petrille on tilausta, koska hän on ajanut läpi konkreettisia tavoitteita, kuten moottoripyörien katsastuspakon estämisen. Myös hänen useat neuvotteluvastuut parlamentissa kertovat rajoja ylittävästä luottamuksesta”, kommentoi Uudenmaan kokoomusnuorten Leo Joenperä.

Sarvamaan taakse asettumisessa ratkaisevana tekijänä piirit näkevät MEP:n sitoutuneisuuden velkaantumisen katkaisemiseksi ja täten nuorten sukupolvien huolen jakamisen.

“Suomi tarvitsee Euroopan parlamenttiin suoraselkäisen totuudenpuhujan, joka suhtautuu järjellä ja maltilla tehtäviensä hoitamiseen. Petrin järkevä suhtautuminen liittovaltiokehitykseen ja unionin kasvavan sääntelyviidakon purkamiseen kerää arvostusta nuorilta”, kommentoi Helsingin piirin puheenjohtaja Samu Seppänen.

Europarlamenttivaalien varsinainen äänestyspäivä on 25.5.2014 ja ennakkoäänestys pidetään Suomessa 14.-20.5.2014.

Lisätiedot:

Leo Joenperä
varapuheenjohtaja
Uudenmaan Kokoomusnuoret ry.
+358 45 359 9952
leo.joenpera@gmail.com

Samu Seppänen
puheenjohtaja
Kokoomuksen Nuorten Helsingin piiri ry.
+358 44 35558955
seppanen.samu@gmail.com

2 kommenttia artikkeliin “Petri Sarvamaa jatkamaan Euroopan parlamentissa
  1. Juho sanoo:

    Kokoomusnuoret ilmaisee tukensa ehdokkaalle joka on taistellut suomen kansallisten maataloustukien puolesta vankkumattomasti. Hienoa työtä Helsingin ja Uudenmaan kokoomusnuorilta! Tämä luo voimakasta uskoa että kaupungeissakin on nuoria, jotka arvostavat valinnoillaan suomalaista maataloutta ja maatalouden tukipolitiikkaa!

    1. Uusimaa sanoo:

      Kiitos Juho kannustavasta kommentista! Petrillä on hyvät meriitit kansallisen edun puolustamisessa. 🙂

Ota kantaa