Jari Andersson Euroopan parlamenttiin

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry tukee kokoomuksen eurovaaliehdokkaan Jari Anderssonin kampanjaa. Andersson on 43-vuotias rehtori Sastamalasta. Hän on tullut tunnetuksi muun muassa koulukiusaamisen vastaisesta työstä.

– Nuorisotyöttömyys ja nuorten syrjäytyminen ovat maanosamme suurimpia ongelmia. Nämä vaalit ovat erittäin tärkeät meille nuorille, sillä me olemme Euroopan tulevaisuus. Jari Andersson on tehnyt pitkään arvokasta työtä nuorten hyväksi opetusalalla. Teot puhukoot puolestaan, hänestä saamme nuorten puolestapuhujan Euroopan parlamenttiin, toteaa Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Petri Rajala.

Jari Anderssonille tärkeät arvot, koti ja perhe, ovat hyvin perinteisiä kokoomuslaisia arvoja. Andersson korostaa elämänhallinnan tärkeyttä sekä yhteisöllisyyttä ja lähimmäisistä huolehtimista. Koulutukseltaan Jari Andersson on kasvatustieteiden maisteri, ja hän on ollut luennoimassa useissa koulutus- ja oppimisaiheisissa tilaisuuksissa sekä kehittämässä muun muassa oppikirjoja. Sastamalan kunnallispolitiikassa Andersson on tuttu näky. Hän on toiminut kaupunginhallituksen puheenjohtajana vuodesta 2009 lähtien sekä Vammalan (nyk. Sastamala) kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuosina 2005-2008. Valtuustoon hän on kuulunut vuodesta 2001.

Kurirehtoriksikin tituleeratun Anderssonin vaaliteemoihin kuuluvat muun muassa vapaan kaupankäynnin edistäminen, Euroopan raja- ja turvallisuuspolitiikan kehittäminen sekä nuorisotyöttömyyden ehkäiseminen.

– Jarille on aina ollut tärkeää, että nuoret voivat hyvin. Olen tuntenut Jarin jo pitkään ja tiedän hänen omistautuvan työlleen sataprosenttisesti ja tekevän työtään täydestä sydämestään, kertoo nuorten kampanjatiimin päällikkö Kimmo Suoniemi.

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys pidetään 14.5.–20.5.2014. Varsinainen äänestyspäivä on 25.5.2014.

Lisätietoja:

Kimmo Suoniemi

Nuorten kampanjatiimin päällikkö

+358503489718

kimmosuo@gmail.com

Lisätietoja:

Rajala Petri

Rajala Petri

petri@petrirajala.com

0400 631 875

Tampere

Ota kantaa