Historiallinen voitto eduskuntavaalien ehdokasasettelussa

Tiedote

Uudenmaan Kokoomus asetti eilen ehdokaslistan kevään eduskuntavaaleihin. Vaalitoimikunnan pohjaesitys kaadettiin Kokoomusnuorten esityksellä jo ensimmäiseltä vaalikierrokselta.

”Tapaus on historiallinen. Kukaan ei tunnu muistavan koska viimeksi piirikokous olisi tehnyt muutoksia toimikunnan pohjaesitykseen”, kertoo voittaneen esityksen tehnyt Espoon Kokoomusnuorten puheenjohtaja Eero Haapalehto

”Oikeus voitti. Pohjaesitys ei huomioinut nuorten hyvää ehdokasasettelua eikä aluekokousten esityksiä. Toimikunnan listasta oli tiputettu pois kaikki esittämämme nuoret perheelliset asiantuntijat.”, Haapalehto jatkaa.

Ehdokkaaksi lopulta nostettiin Espoon kaupunginhallituksen jäsen ja valtuutettu, 25 vuotias arkkitehti-yrittäjä Laura Kiijärvi sekä Sipoon kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtaja ja Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja, 29 vuotias energia-alaan erikoistunut lakimies Heikki Vestman.

”Olemme äärimmäisen kiitollisia piirikokousedustajien antamasta tuesta. Kokoomuksen uudenmaan ehdokaslistalla on nyt viisi nuorta, erilaisen profiilin ehdokasta eri alueilta, joista jokaisella on äärimmäisen hyvät edellytyksen tulla valituksi eduskuntaan ensi kevään vaaleissa”, Haapalehto päättää.

Lisätietoja:

Eero Haapalehto
Puheenjohtaja
Espoon Kokoomusnuoret ry
Tel. +358505704080

Ota kantaa