Janne Heikkinen ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

220 kokoomusnuorta ovat päättäneet pyytää yhteiskuntatieteen ylioppilasta, Janne Heikkistä (24) asettumaan ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi yhteisessä adressissaan. Adressi kattaa jäseniä Kokoomusnuorten jokaisesta piirijärjestöstä. Allekirjoittaneet toivovat Heikkisen jatkavan Kokoomusnuorten oikeistolaista linjaa, sekä rakentavan toimivampaa yhteistyötä emopuolueen ja nuorisoliiton välillä.

“Vasta 24-vuotiaana Kempeleen kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi valinta on meriitti, joka kertoo verkostoitumiskyvystä ja poikkeuksellisesta päämäärätietoisuudesta”, toteaa Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Petri Rajala.

“Nuorisopolitiikassa on tärkeää pitää jalat maassa ja suhteellisuudentaju kunnossa. Jannen näytöt kunnallispolitiikasta ja nousu nuorella iällä valtuuston johtoon takaavat vastuullisen ja eteenpäinkatsovan linjan kokoomusnuorille”, toteaa Espoon kaupunginvaltuutettu Henrik Vuornos.

Kokoomusnuoret valitsevat uuden puheenjohtajan liittokokouksessa marraskuussa Turussa jossa julkistetaan myös neuvoa-antavan jäsenäänestyksen tulos. Edellisissä vaaleissa ehdokkaat sopivat kunnioittavansa neuvoa-antavan jäsenäänestyksen tulosta. “Viime puheenjohtajakilpailussa annettiin yhteensä 410 hyväksyttyä ääntä, joten menestymisen edellytykset ovat erinomaiset tällä tukijapohjalla!”, hehkuttaa Heikkisen kampanjapäällikkö Mikko Laakso.

Myös Kokoomusnuorten järjestöllinen kehittäminen ja kuntavaalien 2017 onnistuminen nuorilta ehdokkailta vaatii järjestöltä yhtenäisyyttä sekä yhteen hiileen puhaltamista. “Suomen vaikutusvaltaisinta poliittista nuorisojärjestöä tulee johtaa arvojen ja tekojen kautta. Pyrin tekemään kaikkeni sen eteen, että kaikki jäsenet kokisivat minut liittoa yhdistävänä ehdokkaana.”, maalailee puheenjohtajaehdokas Janne Heikkinen.

Heikkinen oli ehdolla kevään eduskuntavaaleissa keräten Oulun vaalipiiristä ensikertalaisena 2293 ääntä. Nykyinen puheenjohtaja, kansanedustaja Susanna Koski jatkaa tehtävässä vuoden 2015 loppuun.

Lue tiedote ja tukijalista kokonaisuudessaan: Janne Heikkinen ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Lisätietoja:

Janne Heikkinen
puheenjohtajaehdokas
040 555 4263

Mikko Laakso
kampanjapäällikkö
050 383 9432

Ota kantaa