Kokoomusnuoret tukee Jethro Rostedtia ehdolle presidentinvaaleissa 2018

Tiedote

Kokoomusnuoret on asettunut turkulaisen yrittäjän, kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtin taakse kahden vuoden kuluttua käytävissä presidentinvaaleissa.

Kokoomusnuorten puheenjohtaja ja Rostedtin kampanjapäällikkö Daniel Sazonov kommentoi päätöstä: “Jethro on hieno mies ja sopisi takuulla presidentiksi. Yrittäjätausta, tinkimätön asenne sekä turkulaiset juuret ovat ominaisuuksia, jotka vetoavat kansalaisiin.”

Kokoomusnuorten keskustoimisto on suunniteltu siirrettäväksi Turkuun, jotta varsinaisen kampanjan tekeminen helpottuisi. Uusien toimitilojen etsimisessä suuressa roolissa oli turkulainen Aninkaisten kiinteistövälitys.

“Pohdin ehdokkuutta jo aiemmissa vaaleissa, mutta vielä ei ollut mun aikani. Kun Daniel aikanaan ensimmäisen kerran soitti ja tiedusteli asiasta, ajattelin että nyt tai ei koskaan. Jos Paavo Väyrynenkin voi olla ehdolla, miksen minä voisi?” Rostedt kuvailee prosessia.

Presidentinvaalit käydään 2018.

Edit: juttu oli aprillipila

Kampanjapäällikkö:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.