Kansanedustajat Häkkänen ja Lepomäki tervehtivät vappujuhlijoita

Tiedote

Kokoomusnuorten perinteinen vapputapahtuma, Pääsihteerin wappuboolit kokosi nuoria pääkaupunkiseudulta ja kauempaa.

Tapahtumassa puhuivat puheenjohtaja Daniel Sazonovin lisäksi myös kansanedustajat Antti Häkkänen ja Elina Lepomäki. Puheenvuoroista paistoi huoli Suomen tilanteesta ja siitä, miten pystymme tekemään työn tekemisestä ja vastaanottamisesta entistä kannustavampaa.

Tapahtuman teemana oli valtion velka ja taustalla nähtiin ajantasainen velkakello, sekä tarjolla oli voileipäkakkua joka ”oli pitkä kuin valtion velka”. Velkakelloa voit katsoa osoitteessa kauppakamari.fi/velkakello/

Lepomäki Twitter

Kokoomusnuorten tililtä twiitattuun tokaisuun ”Velkakakku katosi hetkessä. Kansanedustaja @elinalepomaki tervehtimässä. bit.ly/wappuboolit #kokoomus” edustaja Lepomäki kommentoi, että ”Tässä on ilmiselvä yhteys! Kiitos simoista, @Kokoomusnuoret !”

Sauli Niinistö -vappunaamari

 

Ota kantaa