Syyspäivät ’16: kuntavaalispecial

Tiedote

Kokoomusnuoret järjestää syksyllä koulutustapahtuman Syyspäivät Helsingissä 17.–18.9.

Syyspäivät kokoaa satapäisen joukon kokoomusnuoria ympäri Suomen paneutumaan päivän polttavaan politiikkaan, järjestötoiminnan saloihin sekä erityisesti ensi kevään kuntavaaleihin. Syyspäivät tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Kokoomusnuorten valtakunnalliseen toimintaan sekä eväät onnistuneeseen kuntavaalivalmistautumiseen ruohonjuuritasolla piireissä!

Syyspäivien hinta on 25 euroa. Hinta sisältää tapahtuman ohjelman, lauantain ilta-ohjelman sekä lounaan kahveineen lauantaina ja sunnuntaina.

Jos tarvitset majoituksen lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi, tapahtumahinta majoituksella on 45 euroa. Se sisältää edellä mainitun lisäksi majoituksen 4 hengen huoneissa läheisessä Omena-hotellissa. Aamiainen ei kuulu hintaan.

Tapahtuman osallistumismaksu maksetaan laskulla. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella viimeistään 4.9. Maksuton peruutus onnistuu ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lomakkeeseen pääset tästä: https://www.lyyti.fi/reg_2016/Syyspaivat2016

Tapahtuma alkaa lauantaina kello 11.30 lounaalla. Tapahtuma päättyy sunnuntaina viimeistään kello 15.00. Tarkempi aikataulu ja puhujat paljastetaan myöhemmin. Voimme kuitenkin taata, että luvassa on tasokasta ja inspiroivaa ohjelmaa erityisesti kevään kuntavaaleja silmällä pitäen!

 

Ota kantaa