Hei nuori, sinustako kuntapäättäjä?

Tiedote

Onko sinulla palo yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen? Oletko kiinnostunut kehittämään oman asuinkuntasi tai -kaupunkisi tulevaisuutta? Etsimme juuri sinua!

Ilmianna ystäväsi, tuttavasi tai perheenjäsenesi tämän sivun kautta, tai ilmoita omasta halukkuudestasi asettua ehdolle kuntavaaleissa 2017 Kokoomuksen listoilla! Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: lauri.skon (at) kokoomusnuoret.fi tai puhelimitse: +358 41 502 2546

Tämän lomakkeen kautta voit ilmoittaa itsesi tai ilmiantaa ehdokkuudesta kiinnostuneen ystäväsi tai perheenjäsenesi!
  • Tässä voit kertoa itsestäsi tai ehdokkuudesta kiinnostuneesta henkilöstä. Käytämme antamiasi tietoja ainoastaan ehdokkuudesta kiinnostuneiden henkilöiden kontaktoimiseen. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt yhteydenoton ja vakuutat antamasi tiedot oikeiksi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätietoja:

Skön Lauri

Skön Lauri

Poliittinen suunnittelija

lauri.skon@kokoomusnuoret.fi

+358 41 502 2546

Ota kantaa