Emilia Ihanus Savo-Karjalan Kokoomusnuorten johtoon

Tiedote

Savo-Karjalan Kokoomusnuoret ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa torstaina 17.10.2019 Kuopiossa. Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtajisto sekä hallitus seuraavalle toimikaudelle. Puheenjohtajan tehtävässä aloittaa Emilia Ihanus.

Emilia Ihanus, 23, on joensuulainen yhteiskuntatieteiden ylioppilas. Ihanus on toiminut kuluneen vuoden Joensuun Kokoomusnuorten puheenjohtajana ja vaikuttanut jo pitkään Savo-Karjalan Kokoomusnuorten toiminnassa.

Varapuheenjohtajan tehtävässä jatkaa kuopiolainen Sera Savolainen, 19. Piirihallituksen jäseniksi valittiin Samuel Tammekann, Joel Elmaci, Paavo Kähkönen, Sakari Pääkkö, Simo Juuti ja Niina Paldanius. Piirihallituksen varajäseninä toimivat Anna Soukkamäki ja Ali Ibrahim.

Lisätietoja:

Ihanus Emilia

Ihanus Emilia

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja 1.1.2020 alkaen

emilia.ihanus@outlook.com

+358405106591