Nicholas Kujala Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston presidentiksi

Tiedote

Kokoomusnuoret kannattaa Nicholas Kujalaa Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston (UNR) presidenttivaalissa. Kujala on istuva puheenjohtajiston jäsen UNR:ssä, jossa hän edustaa RKP-nuoria ja Nordiska Centerungdomens Förbundia.

Kujala on 24-vuotias luonnontieteiden ylioppilas Helsingistä ja hänellä on hyvin laaja järjestötausta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kujala istuu tällä hetkellä Suomen Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin hallituksessa ja kansainvälisessä ryhmässä, ja on aiemmin istunut muun muassa Varusmiesliiton hallituksessa.

Kujalan mukaan hänen järjestöpuolen tehtävistä on paljon hyötyä juuri UNR:n presidentille, jonka portfoliossa on muun muassa puolustus- ja EU-yhteistyö Pohjoismaissa.

“Taustani suomalaisella järjestökentällä on antanut erinomaiset valmiudet työskennellä UNR:n presidenttinä. Haluan tulevana vuonna nostaa jäsenjärjestöjen tukemisen, pohjoismaisen puolustusyhteistyön ja arktisen alueen kehittämisen UNR:n suurimmiksi prioriteeteiksi”, sanoo ehdokas Nicholas Kujala.

Kokoomusnuorten vt. puheenjohtaja Reza Abdali kuvailee Kujalaa kokeneeksi kansainväliseksi vaikuttajaksi, joka ryhtyy puheiden sijaan tekoihin.

“Nicholas on vahva markkinaliberaali ehdokas, jonka ajatukset eivät jää vision tasolle. Hänen kokemus ja tausta pohjoismaisessa yhteistyössä on merkittävä, ja hänen teot tuovat Pohjoismaita lähemmäs toisiaan”, sanoo puheenjohtaja Abdali.

Nuorten Pohjoismaiden Neuvosto vuosikokous järjestetään 25-27.10.2019 Tukholmassa. Kokoomusnuoria kokouksessa edustaa Veera Hellman ja Petri Rajala.

Lisätietoja:

Abdali Ali-Reza

Abdali Ali-Reza

Treasurer of the Youth of the European People’s Party (YEPP)

abdali@live.com

+358 40 964 4444