Hämeen Kokoomusnuoret kannattaa Miia Antinia, Kristiina Hämäläistä ja Francis McCarronia Hämeen Kokoomuksen johtoon

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret kannattavat Miia Antinia Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajaksi sekä Kristiina Hämäläistä ja Francis McCarronia Hämeen Kokoomuksen varapuheenjohtajiksi. Hämeen Kokoomusnuorten hallitus päätti asiasta perjantaina pidetyssä kokouksessaan. 

Kolmikolla on vahva kokemus järjestötoiminnasta ja pitkä historia puolueessa toimimisesta. Hattulalainen Miia Antin on ollut kahdesti ehdolla eduskuntaan ja toiminut kokoomuksessa yli 30 vuotta.

Hollolalainen Kristiina Hämäläinen oli oman kuntansa äänikuningatar vuoden 2017 kuntavaaleissa ja keräsi suuren äänipotin vuoden 2019 eduskuntavaaleissa, hän on toiminut myös Hollolan kunnanhallituksen puheenjohtajana. 

Lahtelainen Francis McCarron on toiminut monissa kunnallisissa luottamustehtävissä ja on tällä hetkellä kotikaupunkinsa teknisen ja ympäristölautakunnan puheenjohtaja. McCarron on ollut myös kahdesti ehdolla eduskuntaan. 

Vuoden 2019 eduskuntavaalien tulos kertoo Hämeen Kokoomuksen vahvasta uudistustarpeesta. Kahden vuoden päästä pidettävät kuntavaalit mittaavat puolueen onnistumista myös seuraavissa eduskuntavaaleissa, jonka vuoksi on tärkeää, että Hämeen Kokoomuksen johtoon nousee kokenut ja osaava puheenjohtajisto, jolla on kykyä palauttaa kokoomuksen vahva asema Hämeessä, Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Hanna Puntila toteaa. 

Hämeen Kokoomusnuoret on tyytymätön tämän hetkiseen Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajistoon ja sen toimintaan. Nuoret katsovat, että nyt on aidosti muutoksen aika. 

Uskon, että tämä kolmikko pystyy aitoihin parannuksiin järjestötoiminnassa ja ovat valmiita laittamaan itsensä likoon Hämeen Kokoomuksen tulevaisuuden puolesta, Puntila päättää.

Hämeen Kokoomuksen syyskokous pidetään 23.11. Asikkalassa. Kokouksessa valitaan seuraavan vuoden piirijohto.

Lisätietoja:

Puntila Hanna

Puntila Hanna

Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

puntilahanna@gmail.com

+358 457 730 3667