Helsingin Kokoomusnuorten piirihallitus vuodelle 2020 valittiin- Puheenjohtajaksi Teresa Bäckström

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret järjesti piirin sääntömääräisen syyskokouksen 14.11. Kokoomusnuorten keskustoimistolla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja hyväksyttiin piirille uudet säännöt. Kokouksen kohokohta oli henkilövalinnat vuodelle 2020. 

Vuodelle 2020 Helsingin Kokoomusnuorten piirin puheenjohtajaksi valittiin Teresa Bäckström. Bäckström on kuluvan vuoden aikana toiminut Helsingin Kokoomusnuorten piirihallituksessa, jonka lisäksi hän on Helsingin Kokoomuksen Nuoret -paikallisyhdistyksen puheenjohtaja. 

Bäckström odottaa jo innolla tulevaa vuotta: ”Olen nyt kiitollisilla, mutta todella innostuneilla fiiliksillä valinnastani piirin puheenjohtajaksi. Uskon, että uuden hallituksen kanssa saamme ensi vuonna kasvatettua ja kehitettyä piiriä entisestään! Ensi vuonna itse aion erityisesti kiinnittää huomiota jäsenistön osallistamiseen ja tekemisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen. ” 

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2020 valittiin Tella Soini ja taloudenhoitajaksi Henri Weck. Piirihallituksen varsinaisista -ja varajäsenistä käytiin kokouksessa vaalit. Vaaleissa varsinaisiksi piirihallituksen jäseniksi valittiin Heidi Wendorf, Jiri Kuisma, Dani Niskanen, Mona Leino, Antti Avoranta, Milla Heinonen ja Antti Kivi. Varajäseniksi valittiin Maria Miala, Anton Granroth, Hanna-Liisa Laasonen ja Topi Korpinen.

Lisätietoja kokouksesta antaa järjestökoordinaattori Laura Sviili sähköpostilla laura.sviili@kokoomusnuoret.fi ja vuoden 2020 puheenjohtaja Teresa Bäckström teresatiiamaria@gmail.com.