Uudenmaan Kokoomusnuoret tukee Märt Vesinurmea puoluevaltuustoon

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuorten piirihallitus asettautui 16.6. pidetyssä kokouksessaan tukemaan yksimielisesti Märt Vesinurmen ehdokkuutta Kokoomuksen puoluevaltuuston jäseneksi Espoon ehdokkaana.

Vesinurm on 23-vuotias tekniikan kandidaatti Aalto-yliopistosta. Märtillä on monipuolista kokemusta puolueessa niin paikallisyhdistystasolla puheenjohtajana kuin piiri- sekä kunnallisjärjestön tasolla hallituksen jäsenenä. Tällä hetkellä hän toimii Kokoomusteekkareiden puheenjohtajana. Tämän lisäksi hänellä on taustaa muun muassa nuorisovaltuusto-, lautakunta- ja ylioppilaskuntavaikuttamisesta.

”Märt omaa laajan kokemuspohjan monilta eri liiton ja puolueen tasoilta. Hän on ollut monia vuosia aktiivisesti mukana toiminnassa ja on yleisesti pidetty ja tunnettu henkilö. Uskomme, että puoluevaltuusto on Märtille erinomainen haaste.”, toteaa Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Emma Holsti.

Espoon Kokoomus nimittää Espoon puoluevaltuustoehdokkaat kevätkokouksessaan 17.6. Lopulliset puoluevaltuuston jäsenet valitaan Kokoomuksen puoluekokouksessa syyskuussa.

Vesinurmen ehdokkuutta tukevat:

Uudenmaan Kokoomusnuoret ry
Espoon Nuoret Perinneporvarit ry
Espoon Nuoret Järkiporvarit ry
Espoon Nuoret Boheemiporvarit ry
Kokoomusteekkarit ry
Teknologföreningens Samlingsstud rf

Lisätiedot:

Märt Vesinurm
mart.vesinurm@gmail.com
0451310276