Lapin Kokoomusnuoret tukee Heikki Auttoa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Kannanotto

Lapin Kokoomusnuoret tukee Lapin Kokoomuksen puheenjohtajaa, kansanedustaja Heikki Auttoa Kokoomuksen puoluevaltuuston seuraavaksi puheenjohtajaksi. Uusi puoluevaltuuston puheenjohtaja valitaan syyskuussa Porin puoluekokouksessa.

Lapin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Evilla Lumme ja varapuheenjohtaja Tara Pylkkönen perustelevat Autton tukemista seuraavasti:

“Valinta tukea Heikkiä puoluevaltuuston puheenjohtajaksi on meille itsestäänselvyys. Tarvitsemme puoluevaltuuston johtoon henkilön, joka tuntee koko Suomen ja Kokoomuksen järjestökentän hyvin. Heikin kampanjateema Koko Suomen Kokoomus on Lappilaisesta näkökulmasta katsottuna mitä mainioin, joten valintamme puoluevaltuuston puheenjohtajaksi on Heikki”, kertoo puheenjohtaja Lumme.

“Olemme Lapin Kokoomusnuorissa seuranneet Heikin poliittista matkaa jo hyvän tovin, sillä onhan Autto tehnyt töitä niin Kokoomusnuorten kuin eduskuntaryhmän johdossa ja vaikuttanut luottamustehtävissä niin pienessä kunnassa kuin isossa kaupungissa sekä maakunnan ja valtakunnan tasolla. Siksi olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme seisoa hänen takanaan tässä kampanjassa”, jatkaa piirin varapuheenjohtaja Pylkkönen.

Lisätietoja:

Lumme Evilla

Lumme Evilla

Liittohallituksen jäsen

evilla.lumme@gmail.com

+358 407 045 676