Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret

Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret: Anna Pärnänen nimetty puoluevaltuustoehdokkaaksi

Tiedote

Jyväskylän Kokoomuksen Nuorten jäsen, Anna Pärnänen (21v.), nimettiin Kokoomuksen Jyväskylän kunnallisjärjestön kevätkokouksessa sekä Keski-Suomen Kokoomuksen kevätkokouksessa ehdokkaaksi Kokoomuksen puoluevaltuustoon.

Jyväskylän Kokoomuksen Nuorten puheenjohtaja, Esa Ettala, toteaa: “Pitkäkestoisen kokoomustoiminnan takaamiseksi Jyväskylässä on tärkeää saada nuoria toimijoita olennaisille kasvunpaikoille Kokoomuksessa. Anna on tähän tehtävään valmis toimija ja omaa vahvat jyväskyläläiset juuret.”

Pärnänen on toiminut usean vuoden ajan Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret ry:n puheenjohtajistossa ja hallituksessa sekä Keski-Suomen Kokoomusnuoret ry:n piirihallituksessa, jonka lisäksi hän on lähes valmis valtio-opin kandidaatti Manchesterin yliopistosta. Hänellä on kokemusta myös nuorisovaltuusto- sekä opiskelijajärjestötoiminnasta.

“Noin kahden vuoden ulkomailla suoritetun opiskeluvuoden jälkeen olen innoissani palaamassa takaisin Jyväskylään. Aion jatkaa opintojani Jyväskylässä, ja tehdä entistä tiiviimmin kokoomustoimintaa Jyväskylän sekä Keski-Suomen alueella. On hienoa päästä tekemään töitä kotikaupunkini eteen puolueen ylimmissä päättävissä elimissä.” Pärnänen toteaa.

Lopullisen esityksen puoluevaltuustoehdokkaista tekee Keski-Suomen Kokoomuksen piirijärjestö Kansallisen Kokoomuksen puoluekokoukseen, joka järjestetään Porissa 4.-6.9.2020.

Lisätietoja:

Poutanen Mikko

Poutanen Mikko

Keski-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

mikko0907@hotmail.com

+358 405 378 141