Uudenmaan Kokoomusnuoret tukee Heikki Auttoa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuoret tukee Heikki Auttoa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Autto on toiminut pitkään kokoomusnuorissa ja tuntee järjestökentän hyvin. Uudenmaan Kokoomusnuoret uskoo, että Autto on paras valinta puoluevaltuuston puheenjohtajan tehtävään.

– Heikki toimii loistavana esimerkkinä siitä, miten pitkälle nuorisojärjestön riveistä voi ponnistaa. Heikin taustasta johtuen on mielestämme itsestään selvää, että hän on paras henkilö ajamaan nuorisojärjestön etuja, Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Emma Holsti sanoo.

Autto on 36-vuotias toisen kauden kansanedustaja Lapista. Hän on toiminut lisäksi aiemmin muun muassa puoluehallituksessa, eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana sekä Kokoomusnuorten liittohallituksessa.

– Arvostan kovasti Uudenmaan Kokoomusnuorten tukea puoluevaltuuston puhteenjohtajavaalissa. Olen omalla poliittisella urallani toiminut 15 vuotta kokoomusnuorissa ja haluan antaa kannustavan viestin kaikille kokoomusnuorille ympäri Suomen, että sitä polkua pitkin voi edetä eduskuntaan ja aina puoluejohtoon asti, Heikki Autto toteaa.

Puoluevaltuuston puheenjohtajan valinnasta päätetään kokoomuksen puoluekokouksessa 4.-6.9.2020 Porissa. Uudenmaan Kokoomusnuoret on pitänyt toiminnassaan pitkäjänteisesti esillä kokoomuksen kehittämistä koko Suomen puolueeksi ja pitää tärkeänä yksilönvapauden vankkumatonta puolustamista.

– Kokoomus on koko Suomen puolue ja haluan turvata esimerkiksi suomalaisten vapauden oman auton käyttöön kohtuullisin kustannuksin. Se on yhtä lailla tärkeää niin Uudellamaalla kuin Lapissa ja ihan joka puolella Suomea, Autto linjaa.

Lisätietoja:

Holsti Emma

Holsti Emma

Liittohallituksen jäsen

emma.holsti@gmail.com

+358 404 108 814