Kokoomusnuoret etsii kahta järjestökoordinaattoria

Tiedote

Kahden työntekijämme siirtyessä organisaation sisällä uusiin tehtäviin, haemme uusia järjestökoordinaattoreita vastaamaan Kokoomusnuorten alueellisen toiminnan tukemisesta.

Järjestökoordinaattorin työtehtäviin kuuluu tiivis yhteydenpito vastuupiirijärjestöjen luottamus- ja vapaaehtoistoimijoihin, erilaisten tapahtumien järjestämistä, viestinnän monipuolisia tehtäviä sekä yhteydenpitoa Kokoomusnuorten sidosryhmiin. Järjestökoordinaattorina et työskentele yksin, vaan osana Kokoomusnuorten viiden hengen järjestötiimiä.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Työ pitää sisällään myös mahdollisia ilta- ja viikonlopputöitä. Toisen tehtävän pääasiallinen työpiste sijaitsee Kokoomusnuorten toimistolla Helsingissä ja toisen Varsinais-Suomen Kokoomuksen toimistolla Turussa. Työhön kuuluu myös olennaisena osana säännöllinen matkustaminen piirijärjestöjemme luo eri puolille Suomea.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • Innostut politiikasta ja järjestötoiminnasta ja sinulla on kokoomuslainen arvomaailma
  • Sinulla on kokemusta tapahtumien organisoimisesta
  • Uusien ihmisten tapaaminen ja puhelimeen tarttuminen on sinulle luontevaa
  • Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä
  • Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä
  • Olet joustava, etkä kaihda matkantekoa junan, linja-auton tai lentokoneen istuimilla

Arvostamme intoa oppia uutta ja halua kehittyä työssä, erilaisia viestinnällisiä taitoja, kokemusta varainhankinnasta sekä vaalikampanjoinnin tuntemusta.

Järjestökoordinaattorin palkka on 2000 e/kk + puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu (arvo yhteensä n. 270 e). Työsuhde on määräaikainen kesäkuun 2021 loppuun saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi rennossa, mutta tekevässä työyhteisössä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, järjestökoordinaattori, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella viikon 36 alussa ja haku päättyy 30.8.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408