Savo-Karjalan Kokoomusnuoret tukee Sera Savolaista jatkokaudelle Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen

Tiedote

Savo-Karjalan Kokoomusnuoret tukee Sera Savolaista jatkokaudelle Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen. Savolainen on piirimme pitkäaikainen toimija niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla ja vastaa liittohallituksessa kaudella 2021 liiton yhdenvertaisuustyöstä.

21-vuotias Savolainen opiskelee tuotantotalouden insinööriksi ja työskentelee projektikoordinaattorina nuoriin vaikuttajiin kohdistuvaa vihapuhetta ja häirintää vastaan Suomen nuorisoalojen kattojärjestö Allianssi ry:ssa. Liittohallituksessa Savolainen haluaa jatkaa kaudella 2021 alkanutta yhdenvertaisuustyötä ja hyödyntää substanssiosaamistaan entistä syvemmin sekä nostaa tavoiteohjelmatyön arvostusta jäsenistön keskuudessa.

– Ohjelmatyö on politiikan tekemisen suola ja määrittää sen, kuinka liittomme linjaa ja toimii. Ensi vuonna uudistettavan tavoiteohjelman parissa työskentelyyn tulee osallistaa jäsenistöä jokaisella toiminnan tasolla. Lisäksi Kokoomusnuorten tulee laatia yhdenvertaisuussuunnitelma, jonka työstämiseen olen ehdottomasti käytettävissä, linjaa liittohallitusehdokas Sera Savolainen.

Savo-Karjalan Kokoomusnuoret ovat mielissään piirinsä pitkäaikaisen aktiivin ehdokkuudesta. Savolainen toimi ennen liittohallituskauttaan kaksi vuotta piirin varapuheenjohtajana.

– Me Savo-Karjalassa pidämme tärkeänä, että voimme piirinä käydä dialogia liiton kanssa. Se on onnistunut tänä vuonna loistavasti Seran kautta, ja toivomme sen jatkuvan myös tulevalla kaudella. Tuemme piirinä Seraa suurella ylpeydellä, toteaa Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Simo Juuti.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous järjestetään Seinäjoella 5.-7. marraskuuta.

Lisätietoja:

Savolainen Sera

Savolainen Sera

sera.savolainen@gmail.com

+358 440 993 326

Juuti Simo

Juuti Simo

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

simojuuti@gmail.com

+358 50 919 3708