Evilla Lumme valittu Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Evilla Lumme on valittu Kokoomusnuorten liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2022 Seinäjoella 5.–7.11.2021 järjestetyssä liittokokouksessa.

Kokoomusnuorten 88. liittokokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2022 rovaniemeläisen Evilla Lumpeen (20).

Lumme toimii Kokoomusnuorissa toista vuotta Lapin Kokoomusnuorten puheenjohtajana, ja hän myös Rovaniemen sivistyslautakunnan varajäsen. Lumme on yhteiskuntatieteiden ylioppilas Lapin yliopistossa.

”Olen kiitollinen liittokokouselle saamastani luottamuksesta! Lähden innolla kehittämään liittohallitusvuoteni aikana erityisesti Kokoomusnuorten järjestöllistä toimintaa, kuten valtakunnallista tapahtumatuotantoa”, Lumme kommentoi valintaansa.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous järjestettiin Seinäjoella 5.–7.11.2021. Liittokokouksessa valittiin myös järjestön uusi puheenjohtaja sekä kaksi varapuheenjohtajaa kaksivuotiskaudelle 2022–2023. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa on käsitelty järjestön toimintasuunnitelma, talousarvio sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä liittokokousaloitteita.

Lisätietoja:

Lumme Evilla

Lumme Evilla

Liittohallituksen jäsen

evilla.lumme@gmail.com

+358 407 045 676