Oulun Läänin Kokoomusnuoret vaihtaa nimeään

Tiedote

Oulun Läänin Kokoomusnuoret vaihtaa syyskokouksen päätöksellään nimensä Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnuoriksi. Kokouksessa valittiin myös piirihallitus ensi vuodelle. Puheenjohtajaksi valittiin Elisabet Shnoro ja varapuheenjohtajaksi Eveliina Erkkilä.

Oulun Läänin Kokoomusnuoret järjesti sääntömääräisen syyskokouksensa 26. marraskuuta. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, sekä piirin uuden nimen valitseminen että henkilövalinnat vuodelle 2022.

Oulun Läänin Kokoomusnuorten nimi päätettiin palauttaa alkuperäiseen muotoonsa Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnuoret. Päätöksen taustalla on häivyttää Oulu-keskeisyyttä ja tuoda yhtälaisyyttä Pohjois-Pohjanmaan Kokoomukseen.

Vuodelle 2022 Oulunläänin Kokoomusnuorten tai uuden nimen mukaisesti Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin Elisabet Shnoro. Shnorolla on vahva aktiivitausta etenkin opiskelijapolitiikassa. Lisäksi hän oli ehdolla vuoden 2021 kuntavaaleissa, ja toimii tällä hetkellä Oulun yhdyskuntalautakunnan varajäsenenä.

– Odotan tietysti innolla uusia tehtäviä ja haasteita. On mahtava päästä tekemään töitä tällä porukalla. Pidetään piirin loisto yllä ja tehdään hommat isosti, Shnoro iloitsee.

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Eveliina Erkkilä. Erkkilä on toiminut piirin puheenjohtajana aiempina vuosina, joten tämän puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaduon toiminta on taattu ammattitaidolla.

Piirihallitukseen valittiin taloudenhoitajaksi Jasmin Urpilainen ja muiksi hallituksen jäseniksi Saana Kanth, Laura Teittinen, Eerik Silvén, Paavo-Petteri Kelho ja Valtteri Kaasinen.

Lisätietoja:

Koho Eveliina

Koho Eveliina

Oulun Läänin Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

erkkilaeveliina@outlook.com

+358 440 330 397

Teittinen Laura

Teittinen Laura

Oulun Läänin Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

lauramariateittinen@gmail.com