Tella Soini jatkaa Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtajana

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret järjesti sääntömääräisen syyskokouksensa 25.11. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, ja illan kohokohta oli henkilövalinnat vuodelle 2022.

Vuodelle 2022 Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle 19-vuotias Tella Soini. Soinilla on vahva tausta Helsingin Kokoomusnuorissa. Hän on toiminut kuluneen vuoden piirin puheenjohtajana sekä vuoden 2019 varapuheenjohtajana.

”On suuri ilo ja kunnia jatkaa Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtajana. Tänä vuonna koronasta huolimatta saimme suuren voiton kuntavaaleissa. Nuorten valtuutettujen määrä kasvoi ja saimme apulaispormestarin. Ensi vuonna tulen jatkamaan päämäärätietoisesti jäsenistömme kouluttamistyötä, koska yksi tärkeimpiä tehtäviämme on luoda puitteet jäsenistöllemme toimia juuri heitä kiinnostavissa päättävissä tehtävissä nyt ja tulevaisuudessa. Kesän kuntavaalit ja sen perusteella jaetut luottamustehtävät ovat tästä täydellinen esimerkki”, Soini riemuitsee.

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin 19-vuotias Mona Leino. Leino on toiminut jo useamman kauden Helsingin Kokoomusnuorten piirihallituksessa. Leinon kädenjälki on näkynyt erityisesti piirin viestinnässä.

“Olen kiitollinen saamastani tuesta toimia piirin varapuheenjohtajana ensi vuonna. Aion jatkaa viestintämme terävöittämistä ja huolehtia siitä, että Helsingin Kokoomusnuorten poliittinen viesti kuuluu jatkossakin niin valtuustoryhmämme kuin eduskuntaryhmämme sisällä”, Leino linjaa.

Taloudenhoitajaksi valittiin Jim Koskinen. Piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Jonna Järvinen, Oliver Leivo, Leevi Väisänen, Salla Kuva, Anton Hietsilta, Janne Welin, Janina Natri ja Jerdi Skottman. Varajäseniksi valittiin Toni Pakarinen, Liina Idänpään-Heikkilä, Hanna-Liisa Laasonen, August Kiattrakoolchai ja Leo Järvelä.

“Tällä porukalla ja osaamisella pystymme takaamaan sen, että Helsingin Kokoomusnuoret tulee olemaan jatkossakin kaupungin vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö, ja että meidän monipuoliset osaamisalueet tulevat näkymään niin kannanotoissa kuin tapahtumien sisällöissä”, Soini päättää.

Lisätietoja:

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008