Kokoomusnuoret etsii politiikan ja viestinnän suunnittelijaa

Tiedote

Oletko politiikan ja viestinnän moniottelija, joka ymmärtää viestinnän monikanavaisuuden, hallitsee erinomaisesti mediatuotannon eri osa-alueet ja jolla on intohimo tehdä Suomen parasta poliittisen liikkeen linjan suunnittelua sekä viestintää? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Politiikan ja viestinnän suunnittelija vastaa Kokoomusnuorten poliittisen sekä päivittäisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Työnkuvaan kuuluvat myös Kokoomusnuorten kampanjasuunnittelu sekä erilaisten poliittisten kokonaisuuksien luominen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erinomaista kirjallista ilmaisua sekä politiikan kentän kokonaisvaltaista ymmärrystä, osaamista taittamisesta, graafisesta suunnittelusta, still- ja videokuvauksesta, kuvankäsittelystä sekä video- ja äänieditoinnista. Lisäksi edellytämme itsenäistä, tuloksellista ja oma-aloitteista työotetta, kykyä viestintään ja markkinointiin sosiaalisessa mediassa sekä näkemystä siitä, miten viestimme tavoittaa kohderyhmämme. Työ vaatii myös kokemusta järjestötoiminnasta sekä intoa kehittää Kokoomusnuorista entistä vahvempi poliittinen viestijä.

Arvostamme innokasta tekemisen asennetta, kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä kokemusta vaalitoiminnasta ja poliittisten sisältöjen kanssa työskentelystä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan sisäpiiristä sekä reilun työyhteisön, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen toisiamme tukien. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä pitkää kokemusta tärkeämpää on kyky kehittyä tehtävässä sen vaatimalla nopeudella.

Politiikan ja viestinnän suunnittelija työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), ja työhön liittyy myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Liitäthän työhakemukseen palkkatoiveesi. Lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto.

Toivomme politiikan ja viestinnän suunnittelijan aloittavan työnsä joko jo maaliskuun aikana tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen kesäkuun loppuun 2023 saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi. Hakemukseen tulee liittää hakijan portfolio. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, politiikan ja viestinnän suunnittelija, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella viikolla 12 , ja haku päättyy sunnuntaina 20.3.2022.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15–30-vuotiaille jäsenillemme.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408