Joel Elmaci puolustuspoliittisen verkoston johtoon

Tiedote

Kokoomuksen puoluehallitus on kokouksessaan 10.6. valinnut puheenjohtajat ja sihteerit puolueen verkostoille alkavalle kaksivuotiskaudelle 2022-2024.

Savo-Karjalan Kokoomusnuoret onnittelee piirinsä Joel Elmacia (22) valinnasta puolustuspolitiikan verkoston puheenjohtajaksi. Elmaci jakaa puheenjohtajan tehtävän yhdessä kansanedustaja Jukka Kopran kanssa. Verkostojen aihejaottelu noudattaa eräin poikkeuksin eduskunnan valiokuntien aihealuejakoa.

Elmaci toimii Varusmiesliitto ry:n puheenjohtajana sekä Kokoomuksen Nuorten Liiton politiikan ja viestinnän suunnittelijana. Hän on kotoisin Varkaudesta, jossa hän on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu.

”Otan paikan puheenjohtajistossa innolla ja kunnialla vastaan. Puolustuspolitiikka on nyt yksi suurimmista politiikan ajureista Suomella ja maailmalla. Kokoomuksella on pitkä historia suomalaisen puolustuksen puolestapuhujana ja sitä pitää jatkaa”, Elmaci toteaa.

Lisätietoja:

Yksityinen: Elmaci Joel

Yksityinen: Elmaci Joel

Politiikan ja viestinnän suunnittelija

joel.elmaci@kokoomusnuoret.fi

+358 449 708 258

Poliittisen ja päivittäisen viestinnän suunnittelu ja toteutus, kampanjasuunnittelu