Helsingin Kokoomusnuoret: Salla Kuva ehdolla kokoomusnuorten liittohallitukseen vuodelle 2023

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret tukee lämmöllä Salla Kuvaa liittohallitukseen. Kuva on 24-vuotias eduskunta-avustaja sekä valtiotieteiden ja kasvatustieteen kandidaatti.

Kuvalla on laaja järjestötausta ja tällä hetkellä hän vaikuttaa muun muassa Helsingin Kokoomusnuorten piirihallituksessa, Allianssin hallituksessa sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistossa edaattorina.

– Sallalla on monipuolinen tausta vaikuttajana, ja hän on päässyt kehittämään poliittista pelisilmäänsä monessa luottamustoimessa, opinnoissa sekä työssään eduskunnassa. Salla on ollut pitkään mukana kokoomusnuorten toiminnassa ja toiminut aktiivisesti vaalityössä sekä Helsingin Kokoomusnuorten hallituksessa. Sallalla on paljon annettavaa koulutuksellisen puolen kehittämiseen sekä koulutuspolitiikkaan, Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Tella Soini toteaa.

Kuva haluaa liittohallituksessa rakentaa liitosta rohkeaa poliittista vaikuttajaa, joka on yhtä kuin jäsenistönsä ääni. Hän kokee tärkeänä, että jokainen nuori voi löytää oman paikkansa kokoomusnuorista. Kuva myös näkee, että erityisesti opiskelijapolitiikan kentällä on tällä hetkellä kokoomusnuorten kokoinen aukko ja sieltä löytyy erinomaisia vaikuttamisen paikkoja.

– Koen, että minulla on paljon annettavaa liittotasolle. Liittohallitukseen tuon mukanani rehdin tiimipelaajan lisäksi tahtoa lähteä kehittämään liittoamme yhä vaikuttavammaksi ja yhtenäisemmäksi, Kuva kommentoi.

Helsingin Kokoomusnuoret päätti tukea Kuvaa liittohallitukseen kokouksessaan perjantaina 23.9.2022. 

– Kiitän Helsingin Kokoomusnuoria luottamuksesta. Toivon, että saan liittokokoukselta luottamuksen tulla valituksi liittohallitukseen vuodelle 2023, Kuva jatkaa.

Liittokokouksessa kokoomusnuorille valitaan uusi liittohallitus vuodelle 2023. Lisäksi liittokokous päättää vuoden 2023 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä uudesta tavoiteohjelmasta.

Kokoomusnuorten liittokokous järjestetään 4.-6.11. Hämeenlinnassa.

Lisätietoja:

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008