Otso Välimäki Savo-Karjalan Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Otso Välimäki valittiin Savo-Karjalan Kokoomusnuorten ylimääräisessä piirikokouksessa yhdistyksen varapuheenjohtajaksi kuluvan vuoden loppuun asti.

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten ylimääräinen piirikokous järjestettiin 3.9. ja kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi varapuheenjohtaja. Valittu varapuheenjohtaja Otso Välimäki on aiemmin toiminut piirin sihteerinä.

”On suuri kunnia saada luottamus toimia SKKN:n varapuheenjohtajana loppuvuoden ajan. Olen todella innoissani tehtävästä, sekä uskon, että pääsemme tekemään loistavaa yhteistyötä niin piirihallituksessa, kuin myös muiden piirien puheenjohtajistojen kanssa. Nähdään tapahtumilla!”, Välimäki kertoo.

Lisätietoja:

Juuti Simo

Juuti Simo

Liittohallituksen jäsen

simojuuti@gmail.com

+358 50 919 3708

Välimäki Otso

Välimäki Otso

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

otso.vmaki04@gmail.com

+358 45 209 0696