Helsingin Kokoomusnuorten piirihallitus vuodelle 2023 valittu – puheenjohtajaksi Oliver Leivo

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret järjesti sääntömääräisen syyskokouksensa 29. marraskuuta. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja tehtiin henkilövalinnat vuodelle 2023.

Vuodelle 2023 Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin Oliver Leivo. Leivo on kuluvalla kaudella toiminut piirihallituksen jäsenenä.

“Suuri kiitos saamastani luottamuksesta toimia ensi vuonna piirin puheenjohtajana. Meillä on upea joukkue kasassa, jota on mukava päästä johtamaan ensi vuonna. Olen erittäin innoissani tulevasta vuodesta, jota määrittelee pitkälti lähestyvät eduskuntavaalit. Haluan osaltani auttaa kokoomuksen vaalivoittoon sekä tukea nuoria eduskuntavaaliehdokkaitamme”, Leivo toteaa. 

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin Saska Kolehmainen.

”On kunnia päästä toimimaan ensi vuonna varapuheenjohtajana. Tuleva vuosi on kaikin puolin merkittävä, erityisesti eduskuntavaalien osalta. On todella hienoa päästä Helsingin Kokoomusnuorten kautta tuomaan nuorten ääntä kuuluviin vaalien alla yhdessä koko upean piirihallituksen kanssa!” Kolehmainen iloitsee.

Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Jim Koskinen. Piirihallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Liina Idänpään-Heikkilä, Leo Järvelä, Emma Immonen, Leevi Väisänen, Anton Hietsilta, Janina Natri, Teemu Pakarinen ja Viola Igbinidu. Varajäseniksi valittiin Mona Leino, Salla Kuva, Toni Pakarinen, Janne Welin, Hanna-Liisa Laasonen, August Kiattrakoolchai ja Sofia Pihlgren.

Lisätietoja:

Leivo Oliver

Leivo Oliver

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja

oliver.leivo@gmail.com

045 893 3118

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008