Akseli Lehtonen jatkaa Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuorten sääntömääräinen syyskokous pidettiin tiistaina 29.11.2022. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja tehtiin henkilövalinnat vuodelle 2023.

Vuodelle 2023 Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle 20-vuotias oikeustieteen ylioppilas Akseli Lehtonen. Lehtosella on vankka kokemus piirin toiminnasta jo usean vuoden ajalta. Hän on toiminut piirissä johtotehtävissä vuonna 2021 piirin varapuheenjohtajana ja vuonna 2022 piirin puheenjohtajana.

”Ensi vuosi tulee olemaan monessa mielessä erityinen. Huhtikuussa käytävät eduskuntavaalit antavat meille mahdollisuuden kääntää Suomi järjen tielle. Toivon ja uskon, että otamme länsinaapurimme uudesta suunnasta mallia. Hyviin gallup-lukuihin ei pidä kuitenkaan tyydyttäytyä. Vain kovalla vaalityöllä voimme saavuttaa pääministeripuolueen paikan. Tässä työssä Uusimaa on aivan keskeisessä asemassa. Kokoomuksen täytyy saavuttaa vahva tulos piirimme alueella mikäli haluamme hallitusta lähteä vaalien jälkeen muodostamaan. Vaalityössä me nuoret tulemme tekemään kaikkemme tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Kannustankin kaikkia piirimme jäseniä lähtemään mukaan uusmaalaisten ehdokkaiden kampanjoihin. Se on kaikkein arvokkainta työtä mitä vaalituloksen eteen voi tehdä. Kiitän Uudenmaan Kokoomusnuoria luottamuksesta johtaa piiriämme ensi vuonna. Ensi keväänä sininen tolppa nousee!“, Lehtonen linjaa.

Varapuheenjohtajaksi valittiin 18-vuotias espoolainen Aaron Komulainen. Komulainen on toiminut piirissä aktiivisesti usean vuoden ajan. Tänä vuonna hän on toiminut aktiivisesti Uudenmaan Kokoomusnuorten piirihallituksessa, muun muassa jäsenhankintatiimin johdossa.

“Nyt kääritään hihat ja tehdään hartiavoimin töitä eduskuntavaaleja ajatellen. Myös nuorilla on suuri vastuu puolueen menestyksessä eduskuntavaaleissa, ja meidän on myös kannettava vastuumme.”, Komulainen toteaa.

Piirihallituksen taloudenhoitajaksi valittiin Susan Parviainen Hyvinkäältä. Piirihallitukseen muiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Kasperi Manninen (Espoo), Mimosa Huttu (Espoo), Marko Ikävalko (Espoo), Jukka Johansson (Vantaa), Topi Leijola (Espoo), Hans Weurlander (Espoo), Daniel Odabasi (Espoo) ja Antti Markova (Helsinki). Varajäseniksi valittiin Miro Vauhkonen (Vantaa), Jaakko Linnakangas (Vantaa), Leevi Jantunen (Espoo), Toni Mikkonen (Espoo), Juho Virolainen (Espoo), Matilda Hoviniemi (Vantaa), Binga Tupamäki (Kauniainen) ja Georg Närjä (Espoo).

Lisätietoja:

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

akseli796@gmail.com

+358 44 367 9090