Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret: Sauli Seittenranta Kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten aktiivinen jäsen ja entinen puheenjohtaja Sauli Seittenranta on valittu kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi.

Mahtavia uutisia – piirimme jäsen ja entinen puheenjohtaja Sauli Seittenranta on valittu kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi!

Kokoomus on nimennyt turkulaisen lääkäri Sauli Seittenrannan puolueen ehdokkaaksi kesäkuun europarlamenttivaaleihin. Seittenranta on Turun kaupunginvaltuutettu, Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuutettu ja tuore perheenisä.

”Luottamustehtävissäni painopisteenä on aina ollut hyvinvointi ja vastuullinen taloudenpito. Tehtävissä on kertynyt kokemusta mm. lääketieteellisestä tutkimustoiminnasta ja toivonkin pääseväni erityisesti kehittämään EU:n TKI-toimintaa eurooppalaisten terveyden ja alueen tuottavuuden lisäämiseksi”, kommentoi Seittenranta.

Seittenranta on toiminut nuorten piirin puheenjohtaja vuosien 2022–2023 ajan. Seittenranta on toiminut aktiivisesti piirimme poliittisen näkyvyyden nostamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi ja luotsannut nuoria läpi kunta-, alue- ja eduskuntavaalien.

“Sauli on ollut aina osaava ja rohkaiseva poliittinen toimija. Hän perehtyy politiikan asiakysymyksiin syvällisesti, taitaa poliittisen vaikuttamisen salat ja ottaa rohkeasti asioihin kantaa. Uskon, että juuri Saulin kaltaiselle rohkealle ja osaavalle poliitikolle on tarvetta nykypäivän EU:ssa”, kommentoi Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Julia Siimento.

Lisätietoja:

Siimento Julia

Siimento Julia

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

julia.siimento@gmail.com

+358 44 277 9183

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Kokoomuksen eurovaaliehdokas

sauli.seittenranta@gmail.com

+358 40 174 1710