Arpajaislaki uhkaa jo sananvapautta

Kannanotto

Uudenmaan Kokoomusnuorten mielestä pokerilehtien vainoamisella ei vaikuteta ongelmapelaamiseen. Sen sijaan toimet alkavat jo muistuttamaan sananvapauden rajoittamista:  Vastaavia ulkomaisia lehtiä voidaan Suomessa edelleen julkaista, mutta kotimaisilta lehdiltä julkaisuoikeus on viety.

”Todelliset ongelmapelaajat kuluttavat rahansa lähikauppojen hedelmäpeleihin, mutta siitä ei tunnuta olevan huolestuneita. Valtion monopolit myös panostavat suuria summia omien palveluidensa mainostamiseen, mutta silti vihollisena nähdään kotimainen pokeriharrastajien lehti.”, Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Elias Erämaja ihmettelee.

Uudenmaan Kokoomusnuoret kysyvätkin, kuinka pitkälle valtio on valmis menemään suojellakseen monopolejaan?

Lisätietoja:

Elias Erämaja, Uudenmaan Kokoomusnuorten pj.
elias@uudenmaankokoomusnuoret.fi
+358-40 747 1854

Anni Laininen, Uudenmaan Kokoomusnuorten järjestösihteeri
anni@kokoomusnuoret.fi
+358-40 778 5693

Ota kantaa